Blightbound

Blightbound
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
19,86
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A világ veszélyben rejlik. Évtizedekkel ezelőtt egy legendás harcosok együttese hosszú és fergeteges küzdelem után megölte a rettegett Árnyék Titánt, de ünneplésük rövid ideig tartott. Az Árnyék Titán valódi szándékai akkor derültek ki, amikor törött héjából áradt a Veszély; egy korrupt köd, amely megváltoztat minden élőlényt, amely ki van téve a gonoszságának.

A Blightbound egy többjátékos börtönmotor, amely három hősnek azt a feladatot adja, hogy merészkedjenek le hegyi menedékhelyükről, hogy szembenézzenek a Vérzet utálatosságaival - egy titokzatos és korrupt köddel, amely elárasztja a földet.

Fedezze fel a kézműves börtönöket, harcoljon a misztikus és szörnyű ellenségek rémisztő káderével, ragadjon meg értékes zsákmányt és szerezze vissza az elesett hősöket, hogy bővítse a rendelkezésre álló harcosok névsorát. Minden játékos egy meghatározott szerepet tölt be a csapatban - harcos, orgyilkos vagy mágus -, hogy legyőzze a hatalmas főnököket és megoldjon okos rejtvényeket.

Összegyűjtheti és teljesítheti az összes kihívást, és egyszer és mindenkorra meghódíthatja a Vesztet?
JELLEMZŐK
A Blightbound egy folyamatosan bővülő játék, új dungeonokkal, új felfedezésre váró hősökkel és új zsákmányokkal, amelyeket a közösség számára tervezett ingyenes frissítésekkel lehet letölteni.

Gyűjtsön össze egyedi hősöket, akiknek mindegyiküknek megvan a maga készsége, passzív képességei és teljes elbeszélésű története.

Több száz egyedi tárgy kifosztása és megszerzése, hogy javítsa az egyes hősöket, és megváltoztassa a támadások és képességek repertoárját.

Építse ki menedékhelyét a hegy tetején új kézművesek toborzásával, hogy több tárgyat készítsen, bónuszokat teljesítsen, és kiképezze hőseit.

Csatázzon három különböző földön, mindegyiknek több dungeonja van meghódítva, beleértve a kísérteties Gravemarkot, az elnyomó Underholdot és a bizonytalan Blood Ridge-et.

Megkülönböztetett osztályszerepek, amelyek díjazzák a csapatjátékot, és az erőteljes végső képességek, amelyek feltöltenek szerepet a szerepének teljesítésében. Harcosként blokkolja a sebzést, bérgyilkosként szakítsa meg az ellenséget, vagy gyógyítsa meg szövetségeseit mágusként.

Lenyűgöző keveréke a kézzel festett karaktereknek, a valós idejű 3D-s modelleknek és a fényhatásoknak.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, RPG
Megjelenés
2020.07.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Devolver Digital
EAN číslo
DIGI13235