Blazing Sails: Pirate Battle Royale

Blazing Sails: Pirate Battle Royale
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,77
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Teljesen új Battle Royale élmény!
Unod már, hogy kiesik az égből, vagy saját falakat építesz? A Lángoló vitorlák dinamikus keverékét kínálja a szárazföldön történő csattanásnak és az ellenséges legénység elleni tengeri harcnak!

Ne félj!
A kalózok nevetve néznek a veszély elé. Addig folytatja az újracsempézést, amíg a hajója teljesen el nem süllyed. - tehát érdemes kockáztatni és agresszívan játszani már a meccs kezdetétől.

Becsület a tolvajok között
Szerezzen készleteket, fegyvereket és frissítéseket a környező szigetekről, majd gyorsan teleportáljon vissza a hajójára! Akár a zsákmányt is megoszthatja legénységével, ha bedobja a zsákmánybetétbe!

Mindenki egyért egy mindenkiért
A rablás csak az egyik olyan feladat, amelyet fel kell osztani a legénység között - ki fogja használni ezt a fát a hajótest javításához? Ki tölti be az ágyúkat új lőszerrel? És ki fog hajózni és tartani a hajót a holt zónából? A győzelem megszerzéséhez kommunikálnia és együttműködnie kell!

Szereljen fel különféle legendás kalózokat
Változtassa meg játékstílusát a kifosztott fegyverek alapján. Vigye magával a varjúfészekbe megbízható éles lövészével, vagy szálljon fel egy ellenséges hajóra a legendás életrabló Tengerkarddal! Mint valami robbanóbb? Próbáld ki a vállágyút vagy a halszórót. Mindegyiküknek a sajátja!

A győzelem különböző módjai
Szívében pacifista? Egyetlen lövés nélkül is lehet nyerni! Csak lopakodjon be egy ellenséges hajóra, és távolítsa el a parafát. Csak győződjön meg róla, hogy valaki védi-e a saját edényét, amíg te!

Build-A-Buccaneer
Nincs két egyforma hajó vagy kalóz! Mutassa meg zsákmányát számos testreszabható alkatrésszel, ruházattal és kiegészítõvel - hímzett dzsekik, aranyozott hajótestek, aranyszegû lábak - igazi divatos, gyors!

Údajov
Műfaj
Akció, kaland
Megjelenés
2020.11.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Iceberg Interactive
EAN číslo
DIGI13230