BlastZone 2

BlastZone 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

*** BlastZone 1 + BlastZone 2 kombó: A BlastZone 1-hez mellékelve van, mind eredeti formájában, mind újraszerkesztett változatként "Klasszikus" mód formájában; szerezz két játékot egy áron!

A BlastZone 2 egy akciódús oldalgörgető lövöldözős lövöldözős lövöldözős játék, amely valóban felpörgeti az adrenalint! Játsszon egyedül, vagy csatlakozzon egy barátjához helyben vagy online, hogy harcoljon az idegen erőkkel, amelyek behatoltak a bolygóra, és elvigye a harcot nekik! Érezze az izgalmat, hogy nagy sebességgel áttörje az ellenséges barikádot! Élvezze az innovatív játékmechanikát, például a 2. személyű lövöldözős sorozatokat és a 3D-s játékmechanika kreatív használatát a hagyományos 2D-képlethez hozzáadva. Rengeteg játékmód, hajótípus, nehézségi szint és turbó üzemmód is sokáig szórakoztatja Önt. Több száz módja van a játéknak, így minden játékos megismerheti saját egyedi élményét! Fedezze fel a sok multiplayer stratégiát, mint például a nehéz lövész és a könnyű védő, hogy időt vásároljon, miközben a végső fegyverek feltöltődnek!

A BlastZone 2 a lövöldözős műfaj új megközelítése, amely hangsúlyozza a gyors ütemű és stratégiai játékmenetet, rengeteg felfedezendő tartalommal.

MEGJEGYZÉS: A BlastZone 2 teljes mértékben támogatja a DirectInput és XInput sokféle játéktáblát, beleértve az XBox 360 játéktáblát is. Ha nem biztos abban, hogy a gamepad kompatibilis-e, próbálja ki az ingyenes demóval.


** Játssz mind a 6 játékmódot **
BlastZone 1 - Az eredeti TI-85 játék rekreációja; egy egyszerű „megvédje az alapot” stílusú játék

Mission Mode - 35 perces, 8 missziós filmélmény, több száz egyedi kézzel animált ellenséggel és nagy főnökkel. Tartalmaz egyedülálló 3D-s játékmechanikát és egy 2. személyű lövöldözős területet!

Klasszikus A mód - A BlastZone 1 nagymértékben továbbfejlesztett változata; „védje meg az alapot” stílusú játék sugárfegyverekkel és pontrendszerrel. Pusztítson el minden ellenséget, mielőtt áthaladna a hajón, vagy a játéknak vége.

Klasszikus B mód - Hasonló a klasszikus A-hoz, de pontszerű rendszerrel minden cselekedet vagy hozzáadja vagy levonja a pontértéket, és a játékosnak meg kell állítania a játékot a megfelelő ponton, hogy magas pontszámot kapjon. A játék egyre keményebb; túlságosan beképzelt és elveszítheti az egészet!

Túlélési mód - A Mission Mode-hoz hasonló vezérlési séma, de végtelenül generált szintekkel és egyedi szorzó pontozási rendszerrel, amely a készséglövéstől függ, hogy a legjobb pontszámot elérje.

Blitz mód - Hasonló a túlélési módhoz, de jelentősen megnöveli a képernyőn megjelenő ellenségek számát, és kezdettől fogva egy teljes erőforrású hajót biztosít az ellenük való harcra. Ennek a módnak a kulcsa a hipererő fenntartása a fegyverek működtetése érdekében; az energia kimerülése biztos halált jelenthet az ellenség nagy rajjai által!

További jellemzők:


- 2D vezérlők, de veszélyekkel és játékelemekkel mozognak a teljes 3D térben
- Szövetkezeti multiplayer, helyi és online egyaránt, 2 játékos számára
- Nyissa ki hajója teljes erejét hiper üzemmóddal, és szabadítsa fel az omega ágyú pusztító erejét!
- Több nehézségi szint új játékosok számára, műfaj veteránokig, így mindenki jól érezheti magát
- 4 kiterjedt játékkörnyezet, például hegyek, barlangok és a világűr
- 7 választható hajó különböző játékstílusokkal (erő, sebesség, közelharc stb.)
- 15 fegyvertípus, beleértve a gerendákat, a klasztergránátokat, az erőtereket, az erőcsavarokat és a gépfegyvereket
- Több száz különböző ellenségtípus, mindegyiknek más a viselkedése és a statisztikája
- Online ranglistán, hogy lássa, hogyan áll fel a versenyre
- Turbo mód a túlélési módok mindegyikéhez tapasztalt játékosok számára
- További szintek és tartalom ingyenesen kiadható

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2015.02.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Matt Edzenga
EAN číslo
DIGI13216