Blade & Bones

Blade & Bones
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,24
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Fedezze fel a múltunkban rég elveszett mesét. Hét kardot kell találni ebben a Metroidvania kalandban, ahol felfedezheted az ősi titkokat, és olyan intenzív harci rendszerrel harcolhatsz, amely megjutalmazza a játékosokat képességeikért és tudásukért.

Tan


- Először Niro sírt, és ez teremtette ezt a világot. Aztán újra sírt, és létrehozta az Orinokat. Egyszer dacolnak vele, és dühös haraggal elveszi a hangjukat. Ez volt a nagy bűn, és most az első hét kard örökre elveszett ebben a világban. Meg kell találni őket, hogy újra dacoljon vele. Egy ilyen feladatot azonban csak az utolsó hét Orin teljesíthet, akik még mindig keresik őket.

Dinamikus harc


- A könnyű és nehéz támadásokat nagy pontossággal és hat különböző stílusban alkalmazva a harci rendszer nagyban támaszkodik az időzítésre és a türelemre. Ezt az intenzív készségalapú rendszert támogatja a kard eljárási előállítása, valamint az ellenségek és a főnökök sokféle köre. A támadások kombinálhatók tekercsmozgásokkal, és az ősi emlékek, valamint a Kuros nevű dinamikus testátalakítások még változatosabb játékot tesznek lehetővé.

Kutatási elemek


- Az ősi emlékek lehetővé teszik a játékos számára, hogy titkos fegyvereket és életfoszlányokat tárjon fel, hogy jobban támogassa a játékos harci képességeit. Sok ereklye, titok és hely teljesen opcionális, és csak a játéktörténet alapos keresésével található meg. Rövid bemutatkozás után a játékos szabadon megközelítheti a hét legendás kard bármelyikét a legjobban látszó módon. A teljes térkép nyitva áll számára. A térkép sok rejtett hivatkozással és titkos átjárókkal készül a tiltott területekre, amelyek csak a nap megfelelő órájában vagy a megfelelő Kuro-val használhatók.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, RPG
Megjelenés
2016.11.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Coffee Addict Studio
EAN číslo
DIGI13191