Blacksmith

Blacksmith
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,40
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Kovácsolja meg a történetét!

A kovács a meghatározó kovácsművészeti tapasztalat. Készítsen és adjon el fegyvereket, páncélokat és eszközöket. Küldjön Hősöket küldetésekre, és szabadítsa fel egyedi lehetőségeiket. Növelje Ironwell városát, és legyen része a közösségnek. Sajátítsa el az elemeket, és hajlítsa őket akarata szerint! Keresse meg valódi elhívását Kovácsként!

Fegyverek, páncélok és szerszámok gyártása és eladása:
Egy egyedi kézműves rendszer számtalan lehetséges egyedi tárgyat tesz lehetővé. Olvasson fel akár 24 különböző ötvözetet a kohóban, kalapálja 27 alakúra az Üllőn, testreszabhatja őket még jobban a Helms, Arms, Blades, Styles, Handles, Enchants és Dyes segítségével, és eladja a Hősöknek és a Townsfolknak. És minden egyes frissítéssel többet!

Börtönök és küldetések:


Miután felszerelte a Hősöket, küldje el őket a Dungeons-ba, hogy erőforrásokat szerezzen és elősegítse a történetet. A Townsfolk jól felszerelve azt jelenti, hogy gyorsabban gyógyulnak, és több varázslathoz és képességhez jutnak hozzá. Ez nem csak a Coin kereséséről szól, minél jobban felkészíti az ügyfeleket, annál jobb mindenkinek Ironwellben.

Növelje Ironwell városát:


Amint Ön és Townsfolk társai gazdagabbá válnak, segíthet új épületek és korszerűsítések építésében. Menj el egy kis lefutott faluból egy nagyvárosba, ahol utak, üzletek, templom, fleurista és természetesen varázsló torony található. És még sok más a frissítésekkel!

Legyen része a közösségnek:


Ironwell városában minden Townsfolk és Hős egyedi, saját történettel és játékélményekkel. Amikor felszereli őket, megszerzi az összekapcsolódást és különböző célokat teljesít, elősegíti történetüket és új eszközöket szerezhet, amelyek elősegítik Ironwell és önmagának mint Kovácsnak a fejlesztését.

Sajátítsd el az elemeket és hajlítsd őket akaratod szerint:


Imádd meg acélodat egy Főnix tollával vagy őseid csontjaival. Varázsolja el a fegyvereket tűzzel, jéggel vagy villámlással, hogy ruhát vagy zárótányért égessen el. Tanuljon meg új varázslatokat, képességeket és recepteket, hogy a világ legjobb kovácsává váljon.

Keresse meg igazi hivatását Kovácsként:


A Kovács játékának számos módja van. Dőljön hátra, pihenjen és hagyja, hogy az Ügyfelek hozzád jöjjenek? Vagy tombolóan emészti fel Ironwell titkait, nem pazarol egy napot sem? Kovácsolja saját történetét!

Údajov
Műfaj
Könnyű, Indie, RPG, Szimuláció
Megjelenés
2019.01.11
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Fire Cycle Games
EAN číslo
DIGI13187