Blackguards: Deluxe Edition

Blackguards: Deluxe Edition
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Mi történik, ha a fenyegetett világ egyetlen reménye nem a fényes páncélzatú hősökben rejlik, hanem egy sor alkalmatlannak és bűnözőnek a kezében? A Blackguards, egy új körökre osztott stratégiai RPG, éppen ezt a kérdést vizsgálja. Több mint 180 egyedi hexalapú harctéret fedez fel a bűnözés, a kábítószer és a gyilkosság sötét és érett történetében.

Játssz harcosként, mágusként vagy vadászként, és testre szabhatod karaktered képességeit, ahogy belátod. A kihívást jelentő kampány a kétely, az árulás és a veszteség történetét tárja fel. Ön dönti el a történet menetét a legfontosabb fordulópontokon, és meghatározza annak eredményét.


Főbb jellemzők:


- A több mint 180 egyedi harctér folyamatosan változó és újszerű kihívásokat jelent.


- Ügyeljen arra, hogy rengeteg harapnivalója legyen, mivel ennek a sötét fantasy kalandnak több mint 40 óra izgalmas játékideje van.


- Vezessen a pártjában legfeljebb öt karaktert dicsőséges győzelemre vagy pusztító vereségre.


- Élvezze a varázslatos, kézzel rajzolt háttereket. Még akkor is szépek, ha a párttagjaid átadják nekik a szamarat.


- A varázslatok, a készségek és képességek választása meghatározza a harctéri taktikát. Agresszív? Védekező? Taktikai? Az Ön hívása, hogyan kezelje az egyes kihívásokkal teli találkozásokat!


- Használjon interaktív tárgyakat, mint például a méhcsalánkiütés vagy a hordó a maga előnyére a harcban, vagy fújja fel magát egy fáklya gyúlékony mocsárgázba juttatásával.


- Tegyen szembe súlyos sérüléseket 40 különleges képességgel és több mint 90 varázslattal ... vagy találja magát a másik végén, és megsemmisül.

Údajov
Műfaj
Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2013.11.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Daedalic Entertainment
EAN číslo
DIGI13177