Blackfaun

Blackfaun
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6,47
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A BLACKFAUN egy gyors ütemű roguelike RPG elemekkel, a készségalapú , kihívást jelentő harc és visszajátszhatóság elveire épül.

A játékosok csatlakoznak egy faunhoz, amelynek feladata egy rejtélyes küldetés, amelyet szülei adtak neki. A korona örökösnőjének bizonyításához meg kell küzdenie önfeledt útján a könyörtelen, véletlenszerűen generált börtönökben. Útközben hihetetlen sokféle nagyszerű elemet fedez fel több mint 100 mechanikával és további ezer statisztikai variációval. Küzdeni fogsz ravasz és könyörtelen ellenségek ellen, akik fejlett taktikát és képességeket alkalmaznak gyengeségeid kiaknázására.

Az egyes játékokon keresztül más és más élményt nyújtó Blackfaun célja, hogy egyedülálló élményt nyújtson a szórakoztató, intenzív harc szilárd alapjain. Kedvelt játékainkból inspirálva a Blackfaun élénk színekkel, letisztult karakterkialakítással és gazdag eredeti eredeti filmzenével kelti életre a börtönöket a teljesen magával ragadó élmény érdekében.

NEGYVEN EGYEDÜL EGYENES ELLENEK ÉS FŐNÖK


Csatázzon ravasz és könyörtelen ellenségeken, akik fejlett taktikát és képességeket alkalmaznak gyengeségeinek kiaknázására.


ELJÁRÁSBAN GENERÁLT DUNGEONOK


Fedezze fel a könyörtelen, eljárási szempontból létrehozott börtönöket, amikor segítené Erit az önfelfedezés útján. Élvezze a végtelen órányi Blackfaun szórakozást, amikor új elrendezéseket tapasztal minden egyes játék során.


NAGY VÁLTOZAT Különböző tételek


Útközben hihetetlen sokféle nagyszerű elemet fedez fel több mint 100 mechanikával és további ezer statisztikai variációval.
Eredeti történet és hangzene
Bontogassa ki Eri és elidegenedett testvére, Pan kapcsolatát, mivel minden szereplő megosztja az események perspektíváját. Titokzatos utazásukat gazdag és eredeti filmzene kíséri.

VANQUISH ellenségeidet, miközben bátran haladsz a zord környezetben, mindegyiknek megvan a maga rossz emberei, amelyek megpróbálják akadályozni Erit az igazság keresésében.

Ez nem a szokásos ARPG. Mozgásban leszel, elkerülve a lövedékeket és a közelharci támadásokat, ellökve az ellenségedet, éterré fordulva, és a varázslatok sokféle változatát felhasználva életben maradhatsz mindenféle élőlénnyel szemben.

FELFEDEZrengeteg tétel, amely növeli az ellenségek elküldésének képességét! A Blackfaun célja egy visszajátszható élmény nyújtása, amely az időbeli játék helyett inkább a játéktudásra támaszkodik. Eri néven felszereléseket fogsz gyűjteni - elrejtve az egész környezetben, és félelmetes főnök-szörnyek őrzik őket.

A folyamat során egyensúlyba hozza a készletet azáltal, hogy az erőteljes statisztika és a különféle elemek által biztosított különleges képességek között választ. Figyeljen az elesett ellenségek által otthagyott fogyóeszközökre, hogy segítse erőforrásainak feltöltését.

VIGYÁZZ el egy gondosan kidolgozott világban - kobolderdők, kísértetjárta templomok, dank csatornák és dekadens paloták. A Blackfaun az egyes átfutásokra mint saját tapasztalatokra helyezi a hangsúlyt, nem pedig a szintmérő tetejére való őrlésre.

TAPASZTALATa cselekmény, ahogy kibontakozik. Eri, születési rúnájával, Lex-szel együtt, megpróbálja feltárni annak a küldetésnek az értelmét, amellyel a szülei megbízták őt. Eri az örökös látszólagos, de a trón megszerzése előtt be kell fejeznie a tárgyalását. Útjuk során találkoznak Pan - Eri régóta elidegenedett testvérével. Miután eredetileg elbocsátották, Eri és Lex azon tűnődtek, hogy szándékai merülnek fel, amikor megpróbálják elemezni a találós kérdéseit.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, RPG
Megjelenés
2016.10.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Wild Guess Software
EAN číslo
DIGI13172