Black Future '88

Black Future '88
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,61
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Black Future '88 egy Synth-Punk roguelike 2D akció lövöldözős játék. Függőlegesen felmászni egy folyamatosan fejlődő eljárási toronyba, hogy elérje a csúcsot és megölje őrült tulajdonosát ... mielőtt a szíve felrobban. Lődd le, vágd el, vágd össze és frissítsd magad, hogy túlélhesd a halálos csapdák, az emberölő AI, az őrült drogosok és az óriási Őrzők végtelen hullámait az 1988-as stílusos alternatív változatban.


A világ egy nukleáris kataklizmából fakad, amelyet Duncan, a toronyépítész hozott létre. Az első bombája 1988 nyarán esett el, és decemberre végtelen esővel sötétítette a napot. Úgy döntöttünk, hogy ezután abbahagyjuk az időtartamot, és azóta 1988 van. Minden, ami átélte a kezdeti támadást, az ezt követő rendkívüli áradásokban meghal. Ezek az idők azután, amikor nincs több hónap, sőt hét ... mindent percekben mérünk, hogy élni hagyjak.


Vegyük magunkra az utolsó megmaradt, rosszul illő túlélők palástját, és harcoljunk a torony tetejére, hogy megöljük az építészt és megállítsuk a végtelen atomesőt. Felemelkedni meghalni, és meghalni, hogy túlélje.


Játék jellemzők:


- Halál Ascendens: Mássz fel egy folyamatosan fejlődő eljárási toronyba, és harcolj a túlélésért a tűz, lézerek és perjelek állandó támadásával.- Egyedülálló Synth-Punk World: Játsszon egyedülálló módon egy retro cyberpunk dystopiát, és küzdjön a túlélésért 5 különálló zónán keresztül, saját kihívásokkal.


- Pick Your Poison: Játssz 5 játszható karakter egyikeként, mindegyiknek megvan a maga egyedi buffja és gyengesége.


- Tönkreteheti a barátságokat: Tesztelje eszeit és reflexeit egy barátjával a kanapén, és tapasztalja meg a szövetkezet egyedülálló felvételét.


- Öld meg az őröket: Küzdj a túlélésért azzal, hogy kihívod a számtalan egyedi főnököt, akik a játék minden zónáját őrzik.


- Ködgépek és lézersugarak: Hozd el a fegyvert és a lézerkardot a tűzharcba úgy, hogy felfegyverezed magad a játékban elérhető 50 egyedi fegyver válogatásával, mindegyiknek megvan a maga egyedi hatása.


-Evolve to Survive: Az egyetlen módja a túlélésnek, amikor minden, beleértve a saját szívét is, megpróbál megölni, az az, hogy gondosan növelje vagy átkozza magát stratégiai választással - és 30 különféle buff és átok kombinálásával.


- Dailies: Minden nap új kihívás jön létre egyedi tulajdonságokkal, amelyek tesztelik a képességeidet, és lehetővé teszik, hogy lássa, miként viszonyulnak képességeid a globális ranglistán szereplő többi játékoshoz. Küzdj nemcsak a túlélésért, hanem a fölényért is!


- Ear Candy: A halál soha nem hangzott olyan jól, köszönhetően az összes gyilkos eredeti analóg-szintetikus zeneszámnak.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2019.11.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
EAN číslo
DIGI13153