Bionic Dues

Bionic Dues
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,29
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A robotlázadásokat a legjobbak legjobbjainak kell elfojtaniuk. Amikor a legjobbak legjobbjait megölik ... rajtad múlik. Időben uralkodjon a felkelésen, különben vállalati főnökei magával ragadják a várost.

A Bionic Dues egy taktikai, körökre osztott roguelite mech testreszabással. Vezesd az Exos több osztályát különféle küldetéseken keresztül, amelyek tele vannak ellenséges robotokkal, amelyek ugyanolyan hibásak, mint dühösek. Ez legalább olyan rossz, mint amilyennek hangzik. Fedezze fel a zsákmányt, rombolja le a legfontosabb robotlétesítményeket, és merítse fel magát ellenségei utolsó támadására ... amint össze tudják fogni.


Jellemzők:


- Gondoljon át széles körű taktikai helyzeteket, amelyekben rossz GPS-szel rendelkező robotok, szörnyű célok, bizonytalanság, fókusz hiánya, hajlamosak a háttal és több tucat egyéb rosszindulatú kizsákmányolásra.


- Több mint 40 egyedi robot, a mulatságosan tehetetlen, de veszélyes DumBotoktól, BlunderBotoktól és BatBotoktól a rémisztően hatékony WyvernBotokig, DoomBotokig és MurderBotokig.


- Faragja meg saját útját: válasszon 30-50 küldetést a 120 közül, amelyet felfedez a várostérkép felfedezése során. Az, hogy melyik küldetést választja, meghatározza, mennyire leszel felkészülve a tömeges robotsereg elleni utolsó csatára.


- A küldetések 23 különböző ízben készülnek, és teljesen eljárási szempontból generálódnak, mint egy hagyományos roguelite padlója.


- Keverje össze az Exos hat osztályának négy csoportját: Assault, Siege, Science, Sniper, Ninja and Brawler. Mindegyiknek megvan a saját felépítése és fegyvere.


- Válasszon egy teljes pilótát a hatos névsorból, hogy hozzáadhasson egy erőteljes juttatást, amely az egész kampányát kitartja.


- Testreszabhatja négy Exosját az eljárás által létrehozott zsákmányokkal, amelyek fegyverzetet és védelmi fejlesztéseket, új képességeket és még sok minden mást kínálnak.


- A nehézségi szintek egészen hétköznapi és hihetetlenül súlyosak.


- Bármikor könnyedén mentheti és töltheti be a játékot, vagy vasember módban nehezítheti meg.


- Pablo Vega zeneszerző csodálatos filmzenéje, amelynek címe a játék címe: "A haza, amit egyszer tudtunk".

Údajov
Műfaj
Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2013.10.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arcen Games
EAN číslo
DIGI13087