Bin Weevils Arty Arcade

Bin Weevils Arty Arcade
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,36
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Festse és készítse el saját szórakoztató és izgalmas terveit a Bin Weevils ARTY ARCADE segítségével! Jó szórakozást és kísérletezzen csodálatos ecsetek és effektusok széles skálájával, beépítse saját fotóit a tervekbe. Festeni Mókusfarkokkal és elefánttartókkal! Helyezze barátait és családját a mosógépbe! Forgassa körül a világot az asztali ventilátorral, vagy tegyen egy kirándulást egy csillagmezőn keresztül! Gyűjtsön össze egy humungus kép- és eszközválasztékot, hogy ne csak elképesztő, élénk mintákat találjon ki, hanem hihetetlen választékká varázsolja azokat a nyomtatható ajándékokat, mint például a maszkok, tetoválások, pólótranszferek és még sok minden más, és valóban hagyja futni ötleteit vad az egész oldalon. Használja a barátok és a család fényképeit egy különleges alkalomra szóló kártya küldéséhez, amelyet egyedi Bin Weevils karakterei mellett terveztek!


Jellemzők:


- Fedezze fel a Bin Weevils univerzumot kedvenc karaktereivel együtt!
- Találjon ki elképesztő képeket több száz háttér, karakter, fészek elem és még sok más felhasználásával!
- Alakítsa át saját képeit fantasztikus nyomtatható ajándékokká, beleértve pólótranszfereket, maszkokat, üdvözlőkártyákat, tetoválásokat és még sok minden mást!
- Kísérletezzen hihetetlen kefékkel! Festse elefánttartókkal, léggömbös állatokkal, és merüljön el sok más mellett!
- Keverje össze saját csodálatos színeit a Lab's Lab-ban a zenei festékedények használatával!
- Készítsen csodálatos képeket őrült effektekkel! Helyezze kedvenc karaktereit a mosógépbe, vagy hozzon létre ágyneműt az asztali ventilátorral és a TV visszajelzési effektusaival!

Údajov
Műfaj
Design és illusztráció, Oktatás
Megjelenés
2014.12.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Alternative Software
EAN číslo
DIGI13075