Big Journey to Home

Big Journey to Home
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,04
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Üdvözöljük a kalandok világában!
Jake-ként játszol, egyszerű srácként, aki véletlenül bajba került. Mi lesz vele, hogyan fog viselkedni, hazaér-e vagy sem, mindez rajtad múlik. Különféle lényekkel fog találkozni az utad során, a csótáktól kezdve a hatalmas skorpiókig, gyíkokig és még a kis hörcsögökig is! Az élőlényeken kívül különféle összetett mechanizmusokat fog látni. A hó, az erdők, a sivatagok és a föld alatti területek legyőzéséhez jó fegyverre lesz szükség. Bár ez már megvan - egy jól kiélezett penge, amely minden szörnyet (majdnem) szeletelni fog.


A játék megköveteli minden lépés megtervezését, hogy a szörnyek ne vacsorázzanak. Ha azonban állva marad, a szörnyek nem érintenek meg. A "Hardcore" mód nem hagyja aludni, mégis teljes figyelmedre lesz szükség.
Ha egy barátod folyamatosan zavarja, játszhatsz külön történetet Jake-ről és a testvéréről. Végigsétálhat ugyanolyan távoli helyeken, és ugyanazokat a szörnyeket láthatja, azonban másképp fognak viselkedni. Ha barátja eltéved, a beépített chat és marker segítségével megmutathatja neki, hová kell mennie.


A játéknak van egy eredményrendszere - próbálja feloldani mindet! Ha ebben a szokatlan világban akar maradni, akkor a szórakozást olyan felhasználási szintekkel bővítheti, amelyeket az Önhöz hasonló emberek építhetnek. A kényelmes szintű letöltési rendszernek köszönhetően sokáig nem hagyja el a játékot.

A fejlődés rövid története
A játékot öt évre fejlesztették ki, fokozatosan javítva. Különböző emberek járultak hozzá a játékhoz, és a fejlesztő csapat idővel változott. Vannak, akik szinttervezéssel dolgoztak, mások művészettel. Jelenleg a játéknak csak egy fejlesztője maradt: Vjacseszlav "Ezüstkard" Mironov. Elkezdtem ezt a játékot, és a kiadásáig vezettem.

A játék főbb jellemzői:

- Tudja meg, hogyan került Jake az erdőbe, és segítsen neki haza
- Utazás sötét erdőkön, földalatti területeken, hideg jégbarlangokban és forró sivatagokban!
- Oldjon meg egyedi rejtvényeket, amelyek elpusztítják a szörnyeket!
- Játssz szövetkezetet egy barátoddal! Tudja meg, milyen szórakoztató a rejtvények közös megoldása.
- Bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb! Ebben segítenek a ranglisták, az eredmények és a speciális nehézségi fokozat.
- Készítsen saját rejtvényeket egy beépített szintű szerkesztő segítségével, és ossza meg őket a világgal.

Megjegyzés: A játék online funkcionalitásának használatához BJtH-Online fiókra van szükség. A játékból létrehozhat egyet, és teljesen ingyenes.

Údajov
Műfaj
Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2015.08.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
The Light Sword Team
EAN číslo
DIGI13068