Beyond a Steel Sky

Beyond a Steel Sky
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
26,13
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Charles Ceciltől, a Törött Kard sorozat alkotójától Dave Gibbons, a „Watchmen” mögött álló legendás képregényművész művészeti rendezésével érkezik a „Túl egy acél égen” című film, a kultikus klasszikus „Acél ég alatt” várva várt folytatása.

Te Robert Foster vagy. Egy gyereket elraboltak egy brutális támadás során. Megfogadta, hogy hazahozza. Az ösvény Union City-be vezetett, a szétverő háborúk és a politikai összeomlás által sújtott világ egyik legutolsó megavárosához.

Union City utópia, népe egy önzetlen mesterséges intelligencia irányítása alatt szereti az életet: mindig figyelmes androidok, designer élet, piazzák és bárok. Mit nem szabad szeretni? De ennek a városnak sötét a hasa ...

A „Túl egy acél égen” egy drámai, humoros, cyberpunk-thriller, amelyben az elragadó rejtvények egy dinamikus játékvilágban játszódó, gyors ütemű elbeszélést hajtják végre, amely reagál a játékos cselekedeteire - és megrontja azokat.


Jellemzők:


A világ
Egy dinamikus világban játszódó kaland, amelyet szándékos karakterek népesítenek be, a motiváció által vezérelve, amelyet a játékos felforgathat. Egy egyedi hacker eszközzel kombinálva a rejtvények többféle megoldása merül fel a játékosok döntéseiben.


A sztori
sötét összeesküvéseket tár fel, verjen le egy félelmetes antagonistát ebben a drámai, humoros, cyberpunk-thrillerben, amely a kortárs témákat tárja fel: a társadalmi kontroll, az AI és a teljes megfigyelés.


A rejtvények Az
intelligens rejtvények egy érdekes drámai narratívával fonódnak össze, hogy lenyűgöző játékélményt nyújtsanak.


A megjelenés
Gyönyörűen részletes, képregény stílusú világ, a legendás képregényművész, Dave Gibbons fejéből.

Údajov
Műfaj
Akció, kaland, indie
Megjelenés
2020.07.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Revolution Software
EAN číslo
DIGI13054