Bernie Needs Love

Bernie Needs Love
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,22
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Bernie Needs Love lényegében egy egyszerű és könnyelmű platformer, amelyben a játékosnak a barátnője felé kell terelnie Bernie-t, egy kedves, de gyötrelmes öregembert, akit halál kerget. „szeretetet fokozó” tabletták, hogy ez egy különleges éjszakává váljon!

A társadalmi és egzisztenciális kérdések humoros portréja egy olyan médiában, ahol a halál és a szexualitás általában egydimenziós, Bernie Needs Love szintén kiemelkedik a tömegből bájos lo-fi grafikájával, szeretettel komponált chiptune zenéjével és kemény nehézségi szintjével biztosan kielégítik azokat a játékosokat, akik a 8 bites korszakban nőttek fel.

Esztétikailag a Bernie Needs Love valóban egy szerelmes levél a 80-as évek és a 90-es évek elejeinek játékaihoz, de egy kísérlet is, hogy a lehető legtöbbet hozza ki egy saját maga által előírt korlátozásokból: a paletta a CPC, a C64 és a NES színek keveréke. néhány furcsával egyes elemek kiemelésére, míg az eredeti chiptune hangsáv teljes egészében szintetizátorokkal készül, amelyek híven utánozzák az ikonikus 8 bites és 16 bites gépek hardverét.

Nosztalgikus vonzerejétől függetlenül, a Bernie Needs Love egy naprakész játék az ábrázolt alanyoktól (azaz az élet szorongása a közelgő halál állandó árnyékában, a szeretet és a szex iránti igény, a gyógyszeripar stb.) az általa nyújtott modern kényelem, például az Xbox 360 vezérlő automatikus támogatása, az ablakos és a teljes képernyős mód közötti gyors és egyszerű váltás, az audió opciók (a zene és az SFX kapcsoló- és független vezérlői), valamint a lejátszó előrehaladásának mentése. Még a hajhúzási nehézségeket is kiegyenlíti a végtelen életekkel, halál után azonnal újrakezdi, és az első betöltő képernyő után nem kell semmit betölteni (aminek egyébként nem kellene több, mint 3 másodperc).

A játék már elérhető, de továbbra is bétaverzióban marad, miközben a szakaszokat és a funkciókat hozzáadják. Amint elérjük a 30 tervezett szintet (jelenleg a 11–20. Szakaszon dolgozunk), a béta szakasz és a levelező diszkontált ára lejár. A fejlesztés várhatóan 2016 negyedik negyedévében fejeződik be.

A 30 szakasz az alábbiak szerint oszlik meg:
01-10. Szakasz -> Belváros (megvalósítva)
11. és 20. szakasz -> Karnevál (WIP)
21-30. Szakasz -> Strand (WIP)

Mindegyik terület két-három alterületre van felosztva. Például itt van az első tíz szint felosztása:
01-től 07-ig -> The Park
08. és 09. szakasz -> Belváros (más néven Vörös Lámpás Negyed)
10. szakasz -> Temető és Főnök Harc

A második terület, amely Bernie városának farsangi ünnepségére összpontosít, utcai felvonulással kezdődik, és később főhősünket arra az arénára viszi, ahol a samba iskolák több ezer néző előtt mutatják be humongós tematikus autóikat. Ennek a farsangi témájú területnek az első szakasza azonban egy jómódú lakónegyedben található, amely disztópikus tónusokat vezet be Bernie kalandjába, amelyet nagyon is lehet cyberpunknak tekinteni - nem feltétlenül moreso, mint napjainkban, de mégis: légi és földi a drónok, a tömeg-irányító erők, az információs hologramok és a géntechnológiával módosított pávák csak példák az ilyen elemekre és egy új dimenzió a játék cselekményében.

Végül egy másik alterületet adunk a második boss csatához - de még mindig a pontos környezetről döntünk. Ugyanezt a modellt alkalmazzák a 3. és az utolsó „The Beach” területre is: egy napsütéses reggeltől az újév előestéig a 3-1–3–10-es szintek átívelnek az ilyen beállítások között, és egy utolsó man-a-val végeznek -manó az aratóval.

Údajov
Műfaj
Akció, kaland, alkalmi, indie
Megjelenés
2015.08.21
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Protomni Multimedia
EAN číslo
DIGI13041