Beast Boxing Turbo

Beast Boxing Turbo
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,47
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Mesterségesen megtervezett első személyű ökölvívó játék, freestyle arcade akcióval, amelyben egy pulykát üt az arcába.

A Beast Boxing Turbo egy kihívást jelentő első személyű ökölvívó játék, gyors tempójú freestyle boksz akcióval. Titkos emberi ökölvívót játszol egy vadállat világában. Kizárt, alulméretezett és a feje fölött van. Elsajátíthatja azokat az ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a Beasthalla legendás ökölvívó bajnokságának élére kerülhessen?
 
Fejlesszen ki harci ritmust a támadás és a védelem között, és ne adja fel a reményt, ha első próbálkozásával nem tudja legyőzni ezeket a szörnyeket. Számos készség van a kiképzéshez, és új felszerelés megszerzése, amely előnyt jelenthet a ringben. Fejlessze ökölvívási képességeit, hogy megfeleljen személyes stílusának,

Jellemzők

  • Gyors ütemű játéktermi játék és vezérlők: A játékvezérlőhöz és a billentyűzethez optimalizált vezérlők, amelyek lehetővé teszik a kombinációk gyors, egyenes ütésekkel, nagy teljesítményű kampókkal és felső vágásokkal történő szállítását.
  • Erőteljes ellenfelek: Steve a Fitness csontvázától a Kígyó Kiklopsz Sensei Kamanderig ezek a szörnyek megesznek reggelire ... amíg meg nem szakíthatja pusztító támadásaikat, hogy megszerezzék bajnoki címüket!
  • Mélységi edzés: Rengeteget kell tanulni a Beast Boxingban - az ólom-kéz szúrás sokkal valószínűbb, mint egy jobb felső vágás ... hacsak az ellenfél védőmérője nincs alacsonyan egy édes kombó közepén. Soha ne félj, rengeteg edzésen eshet át Piglas edző!
  • Testreszabható sebességváltó rendszer: Mi lenne egy fantasy játék páncél nélkül? Amint összegyűjti a harcban elért nyereményét, fordítsa hasznos karakteres felszerelésre. Szerelje fel a megfelelő dolgokat az ellenfél számára, és kemény meccsen előrébb jöhet.
  • Félelmetes szörnyek: Khang Le, a Ragasztó Játékok, a Hawken művészeti igazgatója által tervezett 12 fantasy-ellenféllel a legkülönösebb lényekkel állhat szembe a számítógép képernyőjén. És akkor ők adják az első személy bokszharc az életedben!
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Goodhustle Studios
EAN číslo
DIGI13008