Bear With Me The Complete Collection

Bear With Me The Complete Collection
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,12
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Bear With Me: The Complete Collection tartalmazza az összes korábban kiadott epizódot, valamint a The Lost Robots új előzményét . Ez a gyűjtemény a játékosok számára a franchise átélésének végleges módja. Vásároljon a Steamen, és szerezzen be egy exkluzív digitális művészeti könyvet és a játék eredeti filmzenéjét!

Sötét kihallgatások, szarkasztikus gúnyolódás és kihívást jelentő rejtvények várják hőseinket, miközben nyomokat gyűjtenek egy nagyobb, baljósabb rejtély megoldására. A hangulatos filmzene, a kiterjedt narratíva és az egyedülállóan rajzolt 2D animációs művészeti stílus, amelyet egy lenyűgöző film noir stílus ékez, a Bear With Me egy érzelmi hullámvasúton kalauzolja végig a játékosokat egy utazáson, amely meghatározza főhőseink sorsát.

Főbb jellemzők:

- Újra elképzelt klasszikus műfaj. Fedezze fel az időtlen pont megkülönböztetett forgatását, és kattintson a kalandképletre ebben a modern indie-kalandban. Rejtvényeket megoldani, gyanúsítottakat kihallgatni, és a válaszokat keresve felfedezni a tetthelyeket.

- Egy megnyerő történet. A Bear With Me a vígjáték, a horror és a rejtély elemek egyedülálló fúzióját mutatja be, amelyek egy négy epizódos utazáson átívelő izgalmas elbeszélést emelnek fel.

- Teljesen interaktív környezetek. Fedezze fel a kiterjedt Paper City-t, hogy nyomokat gyűjtsön erről a nagy rejtélyről. A játékosok szabadon kezelhetik és megnézhetik a megoldatlan rejtvényeket a saját tempójukban, hogy fontos információkat gyűjtsenek össze az eset kirobbantása érdekében.

- Emlékezetes karakterek.A hűvös és idézhető Ted E. Beartől az optimista Amberig kezdve kommunikáljon sokszínű, teljesen hangos karakterekkel, amelyek segíthetnek vagy akadályozhatják főhőseinket az igazság lankadatlan üldözésében.

- A végleges tapasztalat. Több az összes új epizód a The Lost robotok , Bear With Me: The Complete Collection tartalmazza mind a négy epizód Bear With Me . Az Exkluzív Steamhez egy digitális művészeti könyv, amely exkluzív koncepciókat, valamint az eredeti filmzenét is tartalmazza.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Exordium Games
EAN číslo
DIGI13004