BDSM: Big Drunk Satanic Massacre

BDSM: Big Drunk Satanic Massacre
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8,97
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

FIGYELEM!!! HA A BDSM TELJES VÁLTOZATÁT LEHET JÁTSZANI, CSAK A JÁTÉK OLDALÁN TÖLTHETŐ LE A TETT FELNŐTT!


A Big Drunk Satanic Massacre alapvetően erős RPG elemekkel rendelkező lövöldözős játék - bár nem az a rakétavetető fegyver. Maga a játék a Pokolban játszódik, ahol a fő hős, Lou, hogy megtalálja a piát, és megmentse a legforróbb úrnőt egy kövér bohóc karmai közül. A játék négy szintből / fejezetből áll, amelyek a Pokol különböző területeit képviselik, ilyen a pokoli Big Wack gyorsétterem, a Csontváz nyomornegyedek és a Vörös Lámpás negyed. E szintek mögött álló ötlet konkrét főnökök megölése. Minden főnök egyedülálló többlépcsős küzdelmet képvisel, és ez elég nagy kihívást jelent.

A játékosnak hat fegyver és egy mágikus képesség közül kell választania. A játék fő jellemzője, hogy Lou-t pia gyógyítja meg. Minél többet iszik, annál inkább emelkedik a véralkoholszintje, ami valahogy jó neki. Ennek eredményeként lehetnek negatív vagy pozitív hatások.

Elgondolkodott már azon, hogy milyen Sátán fiának lenni? Semmi különös ... Szabadult kéj, krónikus alkoholizmus és vakmerő lövöldözés - a szokásos rutin

mentse a Pokolot! Várj, mi? Igen, így van - a pokolba! Ez nem az a hely volt, ahol lenni szokott - megszállták a Pokolt. Rendelkezik a világ aljas legsötétebb gonosz gonoszságával - az emberekkel. Őrült házává változtatták az őrült házat, és csak te állíthatod meg őket!

Mi az Ön számára? Látványos helyszínek,

Válassza ki a gonosz jobb oldalát, és mentse meg "hercegnőjét" - a legrosszabb, merész-ördögtelen pokol, akit valaha látott.

Údajov
Műfaj
Akció, kaland, indie, RPG
Megjelenés
2019.10.10
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Big Way Games
EAN číslo
DIGI12995