Bayla Bunny

Bayla Bunny
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,44
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Bayla Bunny felfedezett egy mágikus kincseket és zsákmányokat tartalmazó térképekkel teli könyvet, és izgalmas kalandba kezd, hogy felfedezze mindet. Energikusan és készen áll a felfedezésre, futni kezd, és ha elindul, ritkán áll meg!

Bayla nyusziszórakoztató játékélményt kínál, kombinálva a legjobb platform- és futójátékokat, és az a feladata, hogy irányítsa Bayla-t, miközben ugrál, fut, ugrik, ugrál, kacsázik, hintázik, lovagol és rakétázik 27 kihívást jelentő szinten, érméket, kulcsokat és finomságokkal teli kincsesládák. Minél gyorsabban teljesít egy szintet, annál magasabb helyezést ér el. De ez nem könnyű feladat ... Az akadályok gátolják a fejlődésedet, és olyan ellenségekkel fogsz találkozni, mint garázdas mosómedve, rámenős sertéshúzó, dühöngő bika, gonosz gomba, őrült növények és békakirályok, elkerülve a repülő nyílvesszőket, a hordók sodrását, a tűzgolyók táncolását, gyors ágyúgolyók, dübörgő kalapácsok és veszélyes dinamit!

Bayla nyuszinemcsak aranyos; ez egy szórakoztató játék, amely mindenki számára elérhető, aki egy izgalmas platformélményre vágyik, tele jutalmakkal és meglepetésekkel.

Údajov
Műfaj
Hétköznapi
Megjelenés
2016.06.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
EnsenaSoft
EAN číslo
DIGI12987