Battlestar Galactica Deadlock: Ghost Fleet Offensive (DLC)

Battlestar Galactica Deadlock: Ghost Fleet Offensive (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
11,17
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Tizenkét kolónia emberei úgy vélik, hogy a gyarmati erők kordában tartják a koloni fenyegetést. A valóságban a Honvédelmi Minisztérium minden nap teret veszít. Atropos parancsnoksága alatt a Cylon-támadások pontosak és félelmetesek lettek. Tökéletesen időzített lesek, amelyek a kommunikáció és a logisztika bénítására szolgálnak. Hatékony és módszeres.
Nash parancsnoknak és a Galactica legénységének meg kell tartani a jó harc színlelését, soha nem árulják el, hogy az odahazaiak milyen közel vannak a kés széléhez. Eközben Sarkis admirálisnak van egy utolsó terve, amely végül véget vethet ennek a háborúnak, vagy mindet el tudja ítélni. Itt az ideje, hogy aktiválja a Ghost Flotta Offenzívát.


Új kampány


A Ghost Fleet Offensive egy vadonatúj, 10 missziós történetből álló kampány. Élje át a hírhedt Ghost Flotta offenzívát, csapjon az ellenséges vonalak mögé, és fordítsa meg a háború áradatát a Tizenkét kolónia felé.


Új hajók


- Gyarmati Orion - Recon Fregatt
Könnyű fregatt, amely az ECM zavaró és lopakodó technológiák kísérleti készletével van felszerelve. Képes megvédeni magát az ellenséges DRADIS-érzékelőktől, az Orion várakozhat, manőverezhet a tökéletes torpedószögért, majd gyorsulhat, miközben lopakodó akkumulátora újratöltődik.

- Gyarmati védő - támogatási szakember
A gemeni eredetű támogató hajó, a Defender egy mobil tengeri leválasztó platform. A The Raptors from the Defender megerősítheti a felszállt barátságos hajók tengeri védelmét, és technikai támogatást nyújthat a szövetséges alrendszerek erejének növelése érdekében. A hajó tervezése alapján és Todd Boyce engedélyével használják.

- Cylon Medusa - Központi Parancsnokság
Technológiailag fejlett parancsnoki hajó, pontszerű ágyúkkal bélelve, és fejlett átviteli tömbjeivel képes több hajó alrendszereinek túlhajtására. A Medusa a határokig feszíti a Cylon technológia képességeit.


Új cylon lőszerek


- Cylon Cluster Nukes - pusztító többrakétás rendszer, amely képes hat egyedi célpontot megütni nagy hozamú nukleáris robbanófejekkel.
- Cylon vírusbányák - Rövid hatótávolságú ECM terepi generátor, amely egyszerre feltörja az ellenséges hajók alrendszereit, és veszélyezteti az ellenséges századokat.

A Ghost Fleet Offensive egy új ingyenes frissítéssel fog együtt járni, a Fleet Admiral Update néven .

A Flotta Admirális Frissítés rengeteg új funkciót és fejlesztést tartalmaz, többek között:

● Flotta Admiralitási Nehézség - A Cylon Parancsnokság elleni végső kihívás.
● Frissített tiszti profilok - Minden új grafika a zászlóshajó tisztjeinek
● UI-fejlesztések - Több QoL-fejlesztés a felhasználói felületen, beleértve a további fejlesztéseket is
információs tippeket, kattintson duplán az összes azonos típusú hajó, több századcsoport
és egyebek kiválasztásához.
● Cinematics Browser - Játsszon le minden feloldott intro vagy outro filmet.
● Válasszon zászlóshajót - Válassza ki a hajót bármelyik kampányflottában, amelyet zászlóshajóként szeretne használni, hogy
a lehető legtöbbet hozza ki tiszti bónuszaiból.
● Új rakodóképernyők - Öt új, gyönyörű rakodóképernyő.
● És még sok más ...

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2020.02.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12959