Battlestar Galactica Deadlock Season One Bundle

Battlestar Galactica Deadlock Season One Bundle
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,05
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Tartalmazza: Reinforcement Pack, The Broken Alliance, Anabasis, Sin és Sacrifice DLC az alapjáték mellett.

Szerezd meg a Battlestar Galactica Deadlock-ot és az összes Season One DLC-t!

A Battlestar Galactica Deadlock ™ -ben átveszi a gyarmati flotta parancsnokságát a Tizenkét kolónia védelmében az első koloni háború alatt. Vezessen sokféle hajót ebben a 3D taktikai játékban. Minden döntés számít, stratégiája létfontosságú lesz - biztosíthatja az emberiség túlélését?
A DLC-k
A Reinforcement Pack DLC új tartalmat hoz a Battlestar Galactica Deadlock-ba! Négy új hajóval, új típusú lőszerekkel és néhány meglepetéssel a megerősítő csomag elengedhetetlen minden gyarmati vagy cylon admirális számára!

A Battlestar Galactica Deadlock számára készített Broken Alliance DLC csomag 8 új sztori küldetést mutat be a játékosoknak, amelyek zökkenőmentesen integrálódnak az egyjátékos kampányba, és összekapcsolódnak egy vadonatúj cselekménnyel, amely a gyarmati politika bonyolult útvesztőjét tárja fel. A bővítés négy vadonatúj tőkehajóval és két új századdal is jár, amelyek új funkcionalitást és taktikát hoznak az első koloni háborúba.

Az Anabasis a Battlestar Galactica Deadlock eddigi legjelentősebb bővítése, amely teljesen forradalmasítja a játékot: bemutatja az új Survival játékmódot, az Operation Anabasis-t, emellett 11 új csatatérképet, 4 új lőszertípust és 12 új erőforrás-küldetést ad hozzá!

A Bűn és áldozat című filmben a Holtpont epikus története folytatódik, és izgalmas befejezést hoz az első évad történetéhez. Új kampány 11 új történeti küldetéssel, 2 új hajóval és az új Gyarmati Flotta Rádió fecsegő hangcsomagjával!

Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12956