BattleCore Arena PC

BattleCore Arena PC
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,76
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

BattleCore Aréna
A lövöldözős játék és az ügyességi játék között félúton a BattleCore Arena egy többjátékos játék, amelyben egy magot irányítasz, és manőverezned kell, hogy az ellenfeledet kihajtsa a platformról a győzelemhez.

Gyors és dinamikus játékot szerettünk volna, így minden feleslegestől megszabadultunk. Ez lehetővé teszi, hogy összpontosítson a Core tesztelésére, hogy mobil és reaktív legyen, így minden pillanatban képes lesz elmenekülni vagy ellenfelei után futni. Arra is ügyelnie kell a lövés pontosságára, hogy ellenségeit elűzze és megsemmisítse.

Ezenkívül testreszabási lehetőségeinknek köszönhetően teáskannát vagy izzót, valamint koponyát vagy disznót is irányíthat. A Core páncélja és fényei szintén testreszabhatók.

A BattleCore Arena játékát a "3v3 Backup" szabályai szerint játszják.
Ahogy a neve is mutatja, két három játékosból álló csapat versenyez egymással. Mindegyik csapatnak 10 tartalékpontja van, és amikor egy játékost kidobnak az arénából, újra megjelenik egy tartalékpont elfogyasztása.
Amint egy csapat 0 biztonsági pontra esik, játékosai nem tudnak újra megjelenni, csökkentve a játékosok számát a játék végén, ezzel végső fokon megnő a feszültség.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Early Access
Megjelenés
2017.10.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Cosmic Ray Studio
EAN číslo
DIGI12932