Battle of the Bulge

Battle of the Bulge
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,53
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az Antony Beevor történész által Hitler utolsó szerencsejátékának nevezett csata során a Bulge csata taktikai / operatív szinten magával ragadó élményt nyújt, a játékost a szövetségesek vagy a német erők parancsnoksága alá helyezve több forgatókönyvben az egyik Nyugat-Európa legbrutálisabb és legvadabb környezete: az Ardennek havas erdője!

Parancsnok gyalogságot, gépesített és páncélozott egységeket kemény harcokban az offenzíva különböző szakaszaiban, figyelembe véve a terep jellegét és annak hatását a támadókra és védőkre.

Nem csak közvetlen katonai konfrontációval kell szembenéznie, hanem meg kell tanulnia az ellátási útvonalak kezelését, ügyelve arra, hogy ne hagyatkozzon az egyszerű megoldásokra! Az ellenséges vonalakba történő gyors áttörés az egységek elszigeteléséhez vezethet, és nagy a kockázata annak, hogy ellenséges ellentámadások túllépik őket!

Az idő egy másik tényező, amelyet nem szabad lebecsülni. A dudorcsatában a forgatókönyvek időbeli korlátokkal rendelkeznek, több "félig történelmi" esemény befolyásolja különböző módon a műveletek végrehajtását.

Vegye át az irányítást mindkét oldalon az ikonikus elit egységek, mint például a 101-es légideszant-hadosztály vagy a Kampf Gruppe Peiper felett, és pótolja a veszteségeket a frontvonal legforróbb pontjain!

Kihívás Bradley, Dietrich, von Rundstedt és más történelmi parancsnokok számára egy ad hoc újraírással, a különböző játékstílusokkal választható AI-vel!

Alternatív megoldásként megpróbálhatja kicsinálni barátait - bármi is legyen a kedvenc játékplatformja - egyszerű többjátékos találkozásokon, vagy tesztelje képességeit az új Tournament funkcióval, amely végtelen visszajátszási értéket biztosít a játék számára!

Új funkciók a 2015-ös verzióból

- Új többjátékos rendszer (Slitherine's PBEM): cross-platform (PC / IOS / Mac), párosított mérkőzések, privát mérkőzések és versenyek
- Újraírta az AI-t mindkét fél számára (szövetségesek és tengely).
- Hozzáadott egy nyelvválasztót és egy Master hangerő gombot a beállításokban
- 4k felbontású támogatás
- PC-szerű mentési funkció, bővítőhelyekkel és körönként automatikus mentéssel
- Kiterjedt történelmi fotók és kommentárok.

Jellemzők:


- Játsszon egyedülálló személyiségű AI-ellenfelekkel
- Gyors fordulatok, mély stratégia
- Játsszon olyan forgatókönyveket, mint a gyors, feszült küzdelem az egész csatát lefedő kampány nyitó napjaiban, akár tengelyként, akár szövetségesként
- Tanuljon az oktatóanyag és a gyors kezdési útmutató segítségével, vagy látogasson el online stratégiai fórumunkra, és tanuljon más játékosoktól
- Teljes szabályok, táblázatok, táblázatok és egyéb információk a haladó játékosok számára
- Kiterjedt történelmi fotók és kommentárok
- Spanyol és japán nyelveken lokalizálva
- Első a második világháború címében, legendás tervezők részéről: John Butterfield, Ted Raicer és Mark Herman

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2015.09.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12918