Battalion 1944

Battalion 1944
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
10,09
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A zászlóalj visszaszerzi a klasszikus versenyző lövők magját és finomítja a „klasszikus” FPS hangulatot a következő generáció számára. Az 5v5 gyalogos harcra összpontosítva, ahol a pontos mozdulatok a Kar98-mal, a tűz eltakarása a Thompson-szal és a folyadékmozgás kulcsfontosságú a csapat minden fordulójában.

FŐBB JELLEMZŐK:


FACEIT - A legmagasabb szintű
1944-es zászlóalj az első olyan játék, amely közvetlenül a játékba integrálja a FACEIT versenyképes eszközkészletét. A FACEIT világszerte elismert képességalapú versenyképes mérkőzések, versenyek, ranglisták és ranglisták teljesítményversenye az 1944-es zászlóaljon belül.

5v5 Wartide - FACEIT Ranked
5v5 Attack / Defend forgatókönyv, amelyben az első 16 fordulót megnyerő csapat megy haza győztesen. Tökéletesítse a taktikát, a sprint időzítését és azt, hogy mikor célozza meg a látnivalókat ebben az erősen versenyző játékmódban. Minden élet számít, és minden forduló számít.

1v1 leszámolás - FACEIT
Te, puskád és egy célpont, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy megállítson. Van mit vesz, hogy előbb véget vessen nekik?

Arcade - Run & Gun Fun
Ragadja meg a zászlót, irányítsa a területeket, vagy egyszerűen érje el a legtöbb fejlövést a szerveren - az 1944-es zászlóalj Arcade módja különféle játéktípusokat kínál az alkalmi és versenyképes lövöldözős rajongók számára egyaránt.

Nemzetek háborúban - keleti front
Az amerikai és a német erők mellett most már a Szovjetunióként is felveheti a harcot a keleti fronton. Sokféle korabeli fegyvert használhat, a precíziós csavaros puskáktól a gyors géppisztolyokig.

Battlerank - Keress és oldj ki
teljes kihívásokat, szerezz érmeket, emeld a rangod és mászd fel a ranglistát; mindazonáltal szabad fegyverháború feloldása minden évszakban.

Match History & újrajátszások
húzza le egy ász vagy az elemezni kívánt stratégiai játékok? A Batalion 1944 játékon belüli visszajátszási eszköze lehetővé teszi a meccsstatisztikák előhívását és az ismétlések megtekintését az 1., 3. és a freecam szempontból.

Mod eszközök és dedikált szerverek
A mod eszközökkel és a dedikált szerver fájlokkal, amelyek szabadon elérhetők, bárki otthont adhat saját 1944-es Battalion szervereinek, és rengeteg egyedi konfigurációs lehetőséget használhat. Akik a zászlóalj modjain akarnak dolgozni, szintén megtehetik ugyanezt.

Údajov
Műfaj
Akció, masszívan többjátékos
Megjelenés
2019.05.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Square Enix
EAN číslo
DIGI12884