Batman: Arkham Origins (EU)

Batman: Arkham Origins (EU)
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8,20
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

2016. december 4-től a Batman: Arkham Origins online szolgáltatásainak része nyugdíjba vonul. Köszönjük azoknak, akik az elmúlt 3 évben csatába léptek velünk. Az egyjátékos kampány továbbra is offline játszható és élvezhető. Ha bármilyen kérdése van a Batman: Arkham Origins szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, forduljon a WB Games ügyfélszolgálatához: http://support.wbgames.com/ .

A Batman ™: Arkham Origins a Batman: Arkham videojáték franchise következő része. A WB Games Montréal által kifejlesztett játék egy kibővített Gotham City-t tartalmaz, és bemutatja az eredeti előzményi történetet, amelyet néhány évvel a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City eseményei előtt állítottak be, a franchise első két kritikailag elismert játékát. A Gotham City legveszélyesebb bűnözőinek felemelkedése előtt zajló játék egy fiatal és kifinomult Batmant mutat be, amikor korai pályafutása során meghatározó pillanattal néz szembe bűnügyi harcosként, amely elindítja útját a Sötét Lovaggá váláshoz.


Főbb jellemzők:


- Az Arkham Story Begins: Batman: Arkham Origins karácsony estéjén játszódik egy kulcsfontosságú mese, ahol Batmanre a DC Comics Universe nyolc leghalálosabb orgyilkosa vadászik. A játékosok a pályafutás korai Batmanjévé válnak, amikor először találkozik a jövőjét alakító számos szereplővel.
- Fokozott detektív mód: Gondolkodj, mint Batman egy teljesen új Case File rendszerrel, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben elemezhessék a megoldhatatlannak tűnő bűnügyi rekonstrukciókat. Kombinálva Batman burkolat-érzékelőit a Batcomputer-rel, a játékosok digitálisan újrateremthetik a bűncselekményeket, és tanulmányozhatják a cselekmény részletes szimulációját, ahogy történt.
- Gotham City megtanul félni Batmantól: Vigye vissza Gotham terjeszkedő utcáit évekkel azelőtt, hogy átalakulna Arkham City-vé. Siklasson fölé, vagy harcoljon végig az új és egyre veszélyesebb körzeteken az igazságosság keresésében. Akadályozza meg a folyamatban lévő bűncselekményeket, szüntesse meg az erőszakos új bűnözők bandáit, és fedezze fel a halálosan új helyszíneket, az elszegényedett utcáktól kezdve a Gotham vagyonosainak tetőtéri házaiig.
- Gotham legkeresettebbjei: A város utcáin nemcsak Black Mask gyilkosai vannak. Keresse meg és szedje le Gotham legerőszakosabb és legveszélyesebb bűnözőit, hogy egyedi frissítéseket szerezzen.
- Halálos új ellenségek: Harcolj olyan új ellenségekkel, mint a páncélos erőszakos harcos, a harcművész és még sok más - amelyek mindegyike kihívja a játékosokat, hogy különböző módon közelítsék meg Batman FreeFlow Combat forgatókönyveit. A klasszikus FreeFlow harc minden új ellenféllel kibővül - és Batman azon képességével, hogy bevonja őket.
- Új modulok: Használja ki Batman aláírási kütyüit, vagy használja ki az olyan hatalmas kiegészítések előnyeit, mint a Remote Claw, a Concussion Detonator és még sok más. A Távoli karom segítségével új útvonalakat hozhat létre stratégiai kötelek telepítésével, vagy közvetlenül támadhatja meg az ellenséget, ha azokat a nézőpontokból felfűzi. Készítse elő az agyrázkódást okozó detonátort, hogy az ellenfelek csoportjait közelharcban megdöbbentse és elterelje.
- Új és ismerős karakterek: Tapasztalja meg az ikonikus Batman-karakterek újszerű felvételét, beleértve a Fekete maszkot, a pingvint, a halálsütést, a Bane-t, a Deadshot-ot, az Anarkyt, a Gordon kapitányt, a Joker-t, a Copperhead-t, a Firefly-t és másokat, amelyek még nem ismertek.

Údajov
Műfaj
Akció, kaland
Megjelenés
2013.10.25
Régio
EUROPA
Kiadó
Warner Bros. Interactive
EAN číslo
DIGI12874