Basingstoke

Basingstoke
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,59
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A Basingstoke egy feszült roguelike, amely keveri a lopakodást és az arcade akciót . Fedezze fel az apokaliptikus Basingstoke (Egyesült Királyság) parázsló romjait, a rendkívüli veszélyek világát, ahol újraélesztett élőhalott és vad idegen szörnyek járnak!

Scavenge és kézműves
Zsákmány és kézműves, ahogy felfedezed. LOB ízletes kolbász roll, mint egy elterelő, vagy mérgezik a kebab csali. Sneak fel és üsd a szörnyeteg egy ütés egy krikettütőt vagy szeleteljük fel őket egy láncfűrésszel. Nyugtassa meg őket egy házi készítésű fúvócsövön kilőtt darts segítségével, vagy pedig barkácsoló lángszóróval kapcsolja ki őket . Több mint száz használható tárgy van kifosztva vagy kifestve!

Nincs második esély
Lopakodva lopakodj , fegyvereket támadj , vagy ha minden más nem sikerül, fuss! De légy nagyon óvatos - egy falat és szétszakad , hogy ízletes falatkává váljon a szörnyeknek! Az erőszak az utolsó megoldás. A taktikázás a lopakodás , a skullduggery és a les .

Mi az a Basingstoke?
Basingstoke egy angliai város, amely híres a kézzel készített és az eljárás által létrehozott funkciók bájos keverékéről. Fedezze fel, a föld felett és alatt, és élvezze a sok látnivalót. Rob parkolójegyet gép, kirabolni egy folyamatosan balra jel, menj vásárolni a OMNImart24 / 7 ... vagy ha a dolgok egy kicsit sok, elrejtése egy kerekes bin.

Kinyitható karakterek
Ahogy haladsz, új karaktereket nyithatsz meg . Indul, mint egy turisztikai és örökíti meg a különleges pillanatokat a szelfi bottal vagy fröcsköl az üzletek a OmniBank GoldCard . Játssz tolvajként, és a Lakatos modult használd a biztonsági panelek feltörésére és a széfek feltörésére. Minden szereplő rendelkezik speciális felszereléssel, egyedi kézműves receptekkel ... és sapkákkal !

Eredmények és kereskedőkártyák
A királyi pénzverde különleges emlékkészletet adott ki Basingstoke témájú érmékből az Apokalipszis megünneplésére. Az 1p, 2p, 10p, 20p és 50p érmék a tiéd lehetnek, valamint egy különösen fényes font érme. Gyűjtse össze mindet, és teljes körű eredményeket, kereskedési kártyákat, profil háttereket és hangulatjeleket ! Sajnos nem engedhetünk meg, hogy képet mutassunk a boltban, játékkal kell keresni őket :)

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2018.04.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Puppygames
EAN číslo
DIGI12833