BADLAND: Game of the Year (Deluxe Edition)

BADLAND: Game of the Year (Deluxe Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,54
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

3 elemet tartalmaz: BADLAND, Digital Art Book & Soundtrack.

BADLAND: Az év játékának kiadása

A BADLAND: Az év játékával úgy élheti meg a többszörösen díjazott akciókalandot, mint még soha. Újratervezve a Steam számára, a BADLAND: A GOTY Edition az eredeti BADLAND lenyűgözően hangulatos, kézzel festett grafikájára épít, továbbfejlesztett, Full-HD feletti látványokkal, teljesen újratervezett kezelőszervekkel, több mint 15 órás egyjátékos kampánnyal és félelmetes többjátékos szórakozással, a legfrissebb hírekért -négy játékos mindkét helyi szövetkezeti és csata móddal.

A BADLAND egy atmoszférikus, oldalra gördülő akció-kaland platformos, egy gyönyörű erdőben, tele különféle lakókkal, fákkal és virágokkal. Bár úgy tűnik, hogy az erdő igaza van egy gyönyörű meséből, valami borzalmasan nincs rendben. A játékos irányítja az egyik erdei lakost, hogy megtudja, mi történik, és elképesztően sok ötletes csapdát és akadályt fedez fel útközben.

BADLAND: Az év játékának kiadása - Digitális művészeti füzet és Ambient Soundtrack

Tartalmazza az „Art of BADLAND” -t, digitális művészeti füzetet (20 oldal, PDF) és egy hangulatos BADLAND Medley filmzene.

A BADLAND vezető művésze, Juhana Myllys írta, a füzet szinte a játékhoz készült műalkotásokat tartalmazza. Van néhány eredeti vázlat és koncepciófestés, sőt néhány elvetett ötlet is. Bepillantást enged a végtermék összes építőelemébe. A füzet egy rövid angol nyelvű bevezetővel kezdődik a háttérrel és a BADLAND művészeti stílus mögött meghúzódó hatásokkal, majd vázlatokkal, kézzel festett eszközökkel, marketing eszközökkel folytatódik, és bemutatja a végső minőségű eszközök előállításának fejlődését.

A BADLAND audio vezetője, Joonas Turner készítette. A The BADLAND Medley egy 11 perces, 20 másodperces hangulatú utazás a világon és BADLAND hangulatain.

Jellemzők

 • Oldalt görgethető akció-kalandplatform innovatív fizikaalapú játékmenettel
 • Helyi multiplayer félelmetesség akár 4 játékos számára, kooperatív és harci módokkal.
 • Egyjátékos kampány 100 igazán egyedi szinttel
 • 100 multiplayer co-op szint és 27 csata szint
 • Teljes játékvezérlő támogatás
 • Új vezérlők teljes bal / jobb / fel / le vezérléssel és minden szint módosítva az új vezérlőkhöz
 • Támogatja akár 4 játékost is egyetlen billentyűzeten (régi iskola stílusa), valamint a billentyűzet és a vezérlők bármilyen kombinációját
 • Továbbfejlesztett, a Full-HD grafikán felül.
 • 77 Eredmények
 • Felhő mentési és Steam kereskedési kártyák
 • Ranglisták
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Frogmind
EAN číslo
DIGI12769