Awake: Episode One

Awake: Episode One
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,81
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

SZINOPSZIS


Lépjen be az AWAKE , egy úttörő, első személyű mozis VR-thriller világába , amely elhomályosítja az emlékek, az álmok és a valóság közötti határt.

Az Első epizódban új jelenlét vagy Harry történetében; egy titokzatos világos álom megoldásának megszállottja. Ez egy rögeszmés, ami szintén drágán került Harry számára, és most megakadt, várva a szabadulást. Te vagy a tanú, és itt az ideje, hogy Harry felébredjen!

Amint kiderül Harry történetének egyre mélyülő rétege, egy baljós erő oda vezethet, hogy Harry utoljára megtörik. Az AWAKE a magával ragadó mozi gazdag új műfaját mutatja be, hogy felfedezhesse.


JELLEMZŐK


- Műfajmeghatározó 20 perces magával ragadó filmélmény
- Szobaméretű VR-hez tervezték
- Elgondolkodtató, elgondolkodtató és titokzatos
- Bonyolult elbeszélés, tele intrikákkal
- A hollywoodi szereplőgárda a kategóriájában legjobb előadásokat nyújtja
- 15+ perc lenyűgöző Volumetric Video teljesítmény rögzítés
-Fény-interaktív történet előrehaladása
- Fotó-realisztikus készletek és speciális effektusok
- Mozi partitúra és gerincet bizsergető hangterv


EGYÉB VR-FEJTETŐK


AWAKE: Az első epizódot szobai méretű virtuális valóság-élménynek tervezték, és a HTC Vive számára optimalizálták. Teljes mértékben támogatjuk a Windows Mixed Reality és az Oculus Rift HMD-ket is
JÖVŐBENI epizódok
Ébredjen: Az első epizód egy nyolc epikus sorozat kezdő fejezete, amely a valóság természetét és az emberi állapotot tárja fel annak minden szintjén.


Mi van, ha az emberiség egy radikális evolúciós ébredés szélén áll; a tökéletes eszköz univerzumunk szövetének átalakításához? A jövőbeni epizódok közelebb kerülnek mélyebb igazságok kibontakozásához arról, hogy mit jelentenek ezek a kollektív álmok, és minden egyes epizód történetek által vezérelt interaktív mechanikákat alkalmaz, amelyek egyediak az egyes cselekmények számára, felhatalmazva a közönséget arra, hogy új képességeket sajátítson el a valóság manipulálásában.

„Tapasztalataink alapján megkülönböztetjük, hogy mit csinálunk, és mi történik velünk. Csak te játszol bújócskát, mivel ez a legfontosabb játék, ami folyamatban van ... ”~ Alan Watts. Filozófus

elérhető árkádokhoz a SpringboardVR-en

Údajov
Műfaj
Könnyű, Indie
Megjelenés
2018.12.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Start VR
EAN číslo
DIGI12703