AVRACH RESURRECTION

AVRACH RESURRECTION
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,48
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az Avrach Resurrection harmadik személy szemszögéből játsszák a fantáziavilágban. Az ellenségeket legyőzheted, ha hack and slash mechanikát használsz a karakterkardoddal (öklöddel ellenségeket is meg tudsz ütni).

Az elején a karakter páncéldarabjai szétszóródtak a térképen. Annak érdekében, hogy legyőzze az ellenséget és befejezze a szintet, meg kell találnia az összes páncél darabot. Néhány ilyen darab könnyen beszerezhető, de néhány nem. Vannak olyan ellenségek is, akiket nem lehet megölni. Meg kell próbálni átvészelni őket anélkül, hogy eltalálják, hogy megszerezhesse a páncélját. Minden összegyűjtött páncéldarabdal erősebbé válik, és képes lesz legyőzni azokat az ellenségeket, akik a térkép következő területét őrzik.

A térkép végén, belépve a portálra, a Robot avatárral túljuthat a verseny kihívásán.

Kerülje az akadályokat egy futó játékban, és érje el a szint végét annak érdekében, hogy kinyissa az Őrzőt (Főnök-szerű lény) a következő térképről.

Az Avrach Resurrection-nek összesen 20 szintje van: 10 RPG-szerű térkép, 9 futás- / versenyszerű akadály-térkép és 1 Rpg végső Boss térkép. A játékidő 2-4 óra hosszú, és a szinteket a játék első szintjének befejezése után elérhető játék „Level Select” gombjával lehet lejátszani. A játékot hamarosan egy második részből álló kampány követi, amely a játék történetében folytatódik.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, RPG
Megjelenés
2020.07.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Fluffy Bisons
EAN číslo
DIGI12702