Attractio

Attractio
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,09
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Legyen Ön az első, aki megváltoztatja a gravitációt és megoldja a nehéz halálos rejtvényeket az Attractio-ban! Irányítsd a 3 versenyzőt: Dalek, Mia és Keir, akik versenyeznek a vitatott valóságshow megnyeréséért. Szüksége lesz ügyességre és okosságra, hogy áthaladjon a kihívást jelentő szinteken. Felkészültél a kihívásra?

A férfiak és a nők az élő tévében kockáztatják életüket, kétségbeesve a jobb életért. A Naprendszer lakói milliói várják az Attractio új szezonját. A valóságshow, ahol a versenyzők halálos rejtvényeket oldanak meg; valójában olyan halálos, hogy csak egyetlen módon hagyhatják ott az életüket: nyerni.

Ebben a szezonban: Keir, egy szerény származású férfi keresi a pénzjutalmat. Mia, egy marssi rendőrnő haza akarja vinni a fejlett technológiai díjat. Dalek veszélyes bűnöző játszik, hogy visszaszerezze szabadságát. Mindegyiknek különböző halálos rejtvényeket kell megoldania különböző kütyük segítségével, amelyek lehetővé teszik számukra a gravitáció manipulálását.

Az Attractio a csodálatos Szórakoztató Űrállomáson (ESS) zajlik, egy mesterséges műhold körül, amely a Mars körül kering. Ezt az állomást kifejezetten az Attractio közvetítésére hozták létre, ez az egyetlen hely, amely megfelel a gravitációs manipuláció játékainak házigazdája követelményeinek. Szokás szerint Darius lesz ennek az izgalmas valóságshownak a házigazdája.

Az Attractio az első személyű lövöldözős játék, ahol képes lesz manipulálni a különböző tárgyak gravitációs irányát, ami viszont átgondolja a fizikával szemben támasztott elvárásait. A fizika törvényeinek ezen enyhe változásainak következményei elég jelentősek ahhoz, hogy lehetővé tegyék az egyes helyiségek különféle megoldásait: fantáziád és ügyességed lesz a legnagyobb eszközöd. Ennek ellenére szembe kell néznie a legnagyobb kihívást jelentő rejtvényekkel, amelyekkel valaha találkozott.

A játék során a valóságshow versenyzőiként, Mia, Keir és Dalekként fogsz játszani, mindegyikük különféle rejtvényekkel és kütyükkel rendelkezik, amelyeket az adott képességeikhez terveztek.

Mia: A Mars legismertebb nyomozója olyan gravitációs csizmát fog használni, amely teszteli fizikai képességeit, és lehetővé teszi számára, hogy megváltoztassa saját gravitációját, így elkerülheti az Attractio leghalálosabb csapdáit.

Keir: A Naprendszer legszegényebb régiójából Keir a Shifter fegyvert használja az Attractio-ban, amely lehetővé teszi számára, hogy manipulálja az Attractio bizonyos tárgyainak gravitációs irányát.

Dalek: A könyörtelen bűnöző, aki megpróbálja visszaszerezni szabadságát az Attractio-ban, mind a gravitációs csizma, mind a váltópisztoly segítségével az Attractio legösszetettebb szobáiban.

¿Ki kerül ki győztesen? Annak érdekében, hogy megismerje őket, feltárja ellentmondásos múltjukat, és megmenti őket egy bizonyos haláltól az Attractio-ban, a Naprendszer legnézettebb valóságshowjában.

Údajov
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.01.18
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bandai Namco Entertainment
EAN číslo
DIGI12646