Atriage

Atriage
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,29
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Vegyen részt az észérzékeny harcban a klasszikus társasjátékok szellemében kidolgozott, körökre osztott Atriage stratégiai játékkal. A 80-as évekbeli Anime sci-fi űrhaditengerészeti csatáinak inspirációjaként vezessen egy tíz hadihajóból álló flottát egy rivális parancsnok ellen a felsőbbségért folytatott csatában. Kicsinálja ellenfelét négy különböző hajóosztály elsajátításával, mindegyiknek megvan a maga erőssége, gyengesége és szerepe a harcban. Hajtsa végre stratégiáját egy véletlenszerűen generált játéktéren, minden egyes játék során új lehetséges taktikákat nyitva meg. Használja ki hajója állóképességi paramétereinek variációit, hogy ellenálljon riválisa támadásának, de vigyázzon, ha a harci ereje eléri a nullát, akkor Game Game van.

Jellemzők:


- Intenzív taktikai flottaharc, ahol stratégiázni kell egy nyolcszög alakú játszótéren belül, amelyet hat különböző gyönyörű űrháttéren nyújtanak, és véletlenszerűen generált akadályokat vetnek fel a játék végtelen variációi érdekében.
- Négy sokoldalú, teljesen animált űrhadihajó-osztály uralja a játékteret , mindegyik saját egyedi támadásokkal, mozgásmintákkal, részletes textúrákkal és testreszabható színekkel rendelkezik.
- Sajátítsd el flottádat úgy, hogy Offline módban felveszed a rivális parancsnokokat , és három különböző mesterséges intelligencia-beállítást kínálsz a különböző képességű játékosok számára.
- Kihívja barátait az interneten az Online mód segítségével, és megtudhatja, ki a képzettebb parancsnok. Teljesen bevezetett előcsarnok- és csevegőszolgáltatások, vonzó online élmény érdekében.
- Tesztelje ügyességét a Challenge Mode segítségével , amely kilenc meggyőző rejtvényt és játékváltozatot tartalmaz, melyeket csak képzett taktikák tudnak elsajátítani.
- Emelkedjen a ranglétrán, miközben tapasztalatokat szerez minden játékmód bármely csatájából. Emeljen szintet 51 katonai rangsorban, és mutassa meg világának tekintélyét az Atriage játékában!

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2016.04.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Batu Games
EAN číslo
DIGI12637