Ashes of the Singularity: Escalation - Turtle Wars (DLC)

Ashes of the Singularity: Escalation - Turtle Wars (DLC)
Korhatár:
7
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,33
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Bunker le és teknős fel - itt a háború ideje! A Stardock hatalmas RTS-hez készült új DLC-csomagja új, egyedi játéklehetőségeket és új térképeket tartalmaz, amelyek frissen tartják a csatározásokat. Készítse elő védekezését minden ütésre, amelyet ellenségei rád dobnak, és készen áll arra, hogy pusztító ellentámadást indítson a teknősháborúkban elért győzelmének megalapozására.


Jellemzők:


Új forgatókönyvek


- Implosion - Versenyezz három ellenséggel, hogy elsőként törd össze egy lezuhant Post-Human és kísérleti Turinium Generatorjuk védelmét.
- Kitörés - Ha elszakad a gyáraktól, egyetlen Hyperion Dreadnought-ot és egy védekező struktúra szétszórását kell parancsolnia a csata áradatának megfordításához.
- Hegycsúcs - Exploit az erőforrás-nagy előny, és hozzon létre hatalmas erők mászni a hegyet, hogy az ellenség sáncokat és törölje ki őket.
- Teknős háborúk - Tartsa távol az elpusztíthatatlan gyárakból rajtoló fregattokat, és élje túl az ostromot. Átprogramozza a gyárakat a maga javára, mielőtt az ellenség átkelne a hegyen, és befejezné.


Új térképek


- Crack the Shell - Tartsd meg a magaslatot és a Turiniumot ellenségeiddel szemben ebben az aszimmetrikus háromjátékos térképen, a legjobb a 2v1 mérkőzésekhez.
- Turtle Wars - Élvezzen egy hosszabb párharcot ellenségével ezen az epikus léptékű 2 játékosos térképen. A nyílt táj válogatott ütőpontokkal hatalmas seregeket és nagyobb csatákat ösztönöz.
- Kitörés - Válassza ki az útját okosan - az egyik a magányos Turinium Generatorhoz vezet, a másik a kicsi, 2 játékosos térkép erőforrásaihoz.
- Implozió - Egy völgy rengeteg erőforrással áll ennek a nagy, aszimmetrikus térképnek a közepén, amely alkalmas egy 4 játékos számára, mindenki számára ingyenes, hatalmas seregekkel.

Údajov
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.02.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Stardock Entertainment
EAN číslo
DIGI12552