Ashes of the Singularity: Escalation - Gauntlet

Ashes of the Singularity: Escalation - Gauntlet
Korhatár:
7
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,24
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az irányításért folytatott háború folytatódik a Gauntlet-ben! Az új egyjátékos szcenárió és néhány új térkép a multiplayer számára a Gauntlet segítségével a következő után egy izgalmas csatában legyőzheti ellenfelét.


Jellemzők:


- Gauntlet-forgatókönyv - Két aljzat-egység hatalmas hadsereggel vívja a folyamatos háborút, és nem reménykedhet abban, hogy megfelel. Valahogy át tudsz lépni a csatatéren, hogy megragadd - és megtartsd - a magányos Turinium Generátort a távol északon?


Térképek:


- Tanuk - Élvezze ezt a közepes méretű és szimmetrikus térképet, amely mindenki számára ingyenes, 3 csapatos osztás vagy 3 játékos dübörgése! Ez az intenzív térkép legfeljebb 6 játékost fogadhat.
- Éjszakai árnyék - Csatlakozzon néhány csapattársához egy klasszikus compstop elkészítéséhez ezen a nagy, 4 játékosos térképen, vagy vállaljon 3 ellenséget egyedülálló szempontból.
- Frontier - Kihívás a barátaiddal vagy az AI-vel szemben ebben a nagy, 5 játékosos jégtérképben. Egyetlen játékos a kanyargós fennsík közepén indul, és meg kell védekeznie a környező ellenségekkel, akik csapásra készülnek.
- Az istenek kalapácsa - Hajtsa végre a csábító Turinium Generator számára a csatatér közepén, vagy ragadja meg az összes erőforrás-gazdag medence irányítását a területe szélén ezen a 4 játékosos térképen, amely mindenki számára ingyenes vagy 2v2 csetepaték.
- Delphi - Állítsa be védekezését az egyik fennsíkon, pontozva ezt a kicsi, 4 játékosos térképet. A mindenki számára ingyen vagy csapatmeccsekre kiválóan alkalmas generátorok és erőforrások biztosan kihúzzák a teknősöket a kagylóból.

Údajov
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.02.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Stardock Entertainment
EAN číslo
DIGI12550