Asdivine Hearts

Asdivine Hearts
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Helyezze vissza a fény és az árnyék egyensúlyát a világon!
A gyönyörű, kézzel rajzolt látvány és az epikus méretű történetek az Asdivine Hearts- et a PC-s játékok élvonalába hozzák ! Utazzon négy társ és egy macska mellett egy életen át tartó kalandban, és a világon is túllépve ebben a fantasztikus, 2D-s körökre osztott RPG-ben!


Sztori


Egy évvel ezelőtt Asdivine világát ragyogó fényvillanás borította be. Azóta az árnyék befolyása csak egyre erőteljesebben nőtt a föld színén. És bár maga az esemény kétségtelenül összefüggésben volt az egekkel, úgy tűnik, kevesen tudták fel, hogy milyen messzire ható következményekkel jár.
Most a jelen felé fordulva meglepő kinyilatkoztatás vár egy Zack és gyermekkori barátja, Stella nevű fiatalembert a fővárosban egy duci macskától, aki azt állítja, hogy nem más, mint a Világistenség, és kijelenti, hogy a világ küszöbön áll. nagy összeomlás.
Bár eleinte szkeptikus, ez a valószínűtlen kalandorokból álló együttes hamarosan úgy találja, hogy ez a véletlenszerű találkozás csak egy kaland kezdete, amely nemcsak az életüket, hanem a sorsukat is megváltoztatja.


Jellemzők:


- Úttörő vizuális minőség : A világ Asdivine tettük lenyűgöző részletességgel, honnan kanyargó felhők átfedésben hullámok, szikrázó mágikus lények csúszás, és még dinamikus készség hatásokat.


- Korlátlan testreszabás : Azáltal, hogy puzzle-darabos ékszereket vesz és egy „rubix” néven ismert dobozba helyezi, a játékosok a soha nem látott módon testreszabhatják a karaktereket!


- Rengeteg extra tartalom : A játék rengeteg részlekérdezést tartalmaz, egy harci arénát, kincset ásni és egy ellenséges útmutatót, amelyről információkat gyűjthet. Meddig lehet szintet állítani, és hány millió kárt tud felszámolni? Mindezek a kihívások várnak rád és még sok másra!


A KEMCO-ról
A KEMCO egy videojáték-kiadó, amely kézi JRPG játékokra specializálódott. A magával ragadó elbeszélésekre és a minőségi játékmenetre összpontosítva arra törekszünk, hogy a játékélményeket folyamatosan megtervezzük mind a tapasztalt, mind az új játékosok számára, miközben a műfajt egy teljesen új szintre emelik.

Keressen minket a Facebookon !

* FONTOS FIGYELMEZTETÉS *
A játék képernyője az eszköz környezetétől függően ritkán villoghat. Ha instabilitást észlel, kérjük, lépjen ki egyszer a játékból, és töltse be azt a FOLYTATÁS menüből a cím képernyőn.
Ez az alkalmazás teljes kontroller támogatást nyújt a Windows Xbox 360 vezérlővel. A teljes vezérlő támogatása nem garantált Mac OS X rendszeren.

Údajov
Műfaj
Kaland, Hétköznapi, Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2016.02.02
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
KEMCO
EAN číslo
DIGI12532