Army of Pixels

Army of Pixels
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,70
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Sáv alapú pixel stratégia. Stratégiailag irányítania kell a sávokat, és kezelnie kell erőforrásait, hogy ellensúlyozza ellensége egységeit és taktikáját.

Összeállíthatja legfőbb seregét 17 játszható frakcióból, az erős törpéktől az ingatag tűzelemekig, a bosszantó rovarrajoktól a nehézkes fafajokig. Szeretne egy hadsereget vámpír urakkal, mutáns zombikkal és patkány rajokkal? Jelölje be.

Különböző egységek ellentétesek más egységekkel, vagy más különleges képességekkel rendelkeznek. Az inkvizítorok a legalkalmasabbak a sötét lények ellen, az élőholtak immunisak a mérgekkel szemben, a faállatok jól állnak az épületek ellen stb.

A Army of Pixels főként különféle "kötélhúzó" játékok ihlette. Felhívjuk figyelmét, hogy a játék főleg a játékmechanikára összpontosít (különleges képességekkel rendelkező egységek, ellenegységek, frakció- és varázslatkombinációk), és valójában nincs története vagy gazdag, fejlett világa. Mégis kínál néhány órányi tartalmat (kampánytérkép + feloldható frakciók), majd néhányat, ha Végtelen módban próbálja elérni a magasabb szinteket.

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.10.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Gergely Zsolnay, Richard Markos
EAN číslo
DIGI12503