Armored Fist 3

Armored Fist 3
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,58
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Parancsoljon az M1A2 Abrams harckocsik teljes flottájára ebben a brutális harmadik részben a Páncélozott Ököl sorozatban. A legújabb Abrams technológia felhasználásával a játék a megbecsült harckocsit naprakész formájában mutatja be, amelyet a biológiai, nukleáris és vegyi harcok túlélésére terveztek. Először átveszi az irányítást egy négyfős harckocsi felett, végül négy nagyobb kampányt folytat. Az 50 kisebb misszió során kitűzött kampányok olyan problémás területekre viszik Önt, mint Szomália, Thaiföld, Afganisztán, Pakisztán, Mianmar és a Grúz Köztársaság. A játék öt játékmódja szólót és szövetkezetet tartalmaz.


Jellemzők:


- Törje össze a járműveket és épületeket, amikor az M1A2 büntetlenül áthalad az akadályokon, és csak a futófelület pályája marad hátra.


- Koordinálja és telepítse az ellenség stratégiai csapásait tüzérség, légi támogatás és szárazföldi csapatok felhasználásával.


- A hiteles M1A2 személyzet állomás képei lehetővé teszik az Abrams tartály vezérlését parancsnok, lövész vagy vezető pozícióból, tényleges munkakapcsolókkal és kezelőszervekkel.


- Több mint 50 megragadó innovatív küldetés - Pusztítson el egy terrorista vegyületet, mentse meg a szövetséges harckocsiköteget, és védje meg bázisát az ellenséges támadásoktól.


- Tönkreteszi a fejlett AI gyalogosok hordáit a tornyára szerelt M2 50 kaliberű gépfegyverével, vagy egyszerűen futtassa le őket 70 tonna gördülő acéljával.


- Az integrált Voice-Over-Net lehetővé teszi, hogy gyorsan koordinálja csapata támadásait a NovaWorld ™ többjátékos csataterein. Ha gépel, haldoklik.

Údajov
Műfaj
Szimuláció
Megjelenés
1999.09.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI12493