Arma 2

Arma 2
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,08
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A 10 éves folyamatos motorfejlesztés alapján az ARMA II a világ legreálisabb harci környezetével büszkélkedhet. Modellezi a valós világ ballisztikáját és kerek elhajlását, az anyagok behatolását, valós idejű nappali / éjszakai ciklust, valamint dinamikus szél-, időjárási és környezeti hatásokat tartalmaz. A harci környezet szimulációja olyan hatékony, hogy a motor képezi az alapját a valós hadseregek által használt szimulátoroknak a világ minden táján.


Bár az ARMA II a kitalált ex-szovjet "Csernarus" államban játszódik, a játékvilág valójában 225 négyzetkilométernyi darab a való világban! Az ARMA II rendkívül részletes tája a valós terep aprólékos faksimile, amelyet kiterjedt földrajzi adatok felhasználásával modelleznek. Ez az újjáélesztett régió látványos környezeti hatásokkal kel életre, dinamikus polgári településekkel és élővilággal benépesítve. Vadállatok barangolják a légköri erdőket, míg Csernarusék a háború sújtotta utcák között próbálják megélni életüket.
A 27. amerikai tengeri expedíciós egységet Csernárosz volt szovjet országába telepítették, a Bohemia Interactive díjnyertes PC-háborús szimulátorainak sorozatában, a Flashpoint *: Hidegháborús válság és az ARMA: Harcműveletek alkotói között.


Erőfelderítő csapat ?? Borotva ?? az elsők között harcolnak. Ez az elit ötfős csapat hamarosan le fog esni a nyúllyukon, amelyet nem csak az ország, hanem az emberek szívének és elméjének ellenőrzése miatt csaptak be egy háborúba. Az USMC offshore erejével és az oroszoktól, akik aggódva figyeltek északról, a tét nem lehet magasabb. Chernarus sorsa borotvaélen egyensúlyoz ...


Főbb jellemzők:


JÁTÉKOS VEZETETT TÖRTÉNET - Parancsoljon csapatainak egy elágazó kampányon, tele fordulatokkal és meglepetésekkel.

Izgalmas valóság - Fedezze fel a 225 négyzetkilométernyi, rendkívül részletes tájat, a valós földrajzi adatok alapján mintázva, és sajátítsa el mind a 81 fegyvert és 120+ járművet.

HITELES SZIMULÁCIÓ - A játék a harci és a környezeti hatások különböző aspektusait szimulálja a golyó ballisztikájától, az anyag behatolásától, a lőszer típusaitól és a megállító erejétől az időjárási viszonyokig.

Kiterjedt többjátékos - Játssza le a kampánymissziókat kooperatív módban, vagy csatlakozzon a masszív többjátékos csatákhoz, akár 50 játékossal.

HALADOTT AI - Versenyezzen a végső következő generációs AI-val: nincsenek szkriptek, nincsenek előre definiált utak. Minden egység reagál a tényleges játékhelyzetre.

MISSIO SZERKESZTŐ - Tervezze meg saját feladatait az intuitív, könnyen használható küldetésszerkesztő segítségével, és váljon az egyik legnagyobb és legkreatívabb PC-s játékközösség részévé.


Megcsal védőfelszerelés - Opcionális anti-csal BattlEye ( http://www.battleye.com ) rendelkezésére álló segítséget biztonságos dedikált szervereket. Ezenkívül a BE hozzáadja az RCON (távirányító) funkciót a játék dedikált szerver szoftveréhez.

DEDIKÁLT SZERVER - A zökkenőmentes többjátékos élmény támogatásához rendelkezésre áll egy „dedikált szerver szoftver” a Windows (a játék része) és a Linux (a játék weboldaláról letölthető) számára.

Údajov
Műfaj
Akció, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2009.06.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Bohemia Interactive
EAN číslo
DIGI12450