Aritana and the Harpy's Feather

Aritana and the Harpy's Feather
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,77
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Bátor harcosok törzse fekszik az erdő mélyén. Tabata, a főispán rettenetesen beteg, Raoni, a bölcs, vigyáz rá. Egy hatalmas erdei szellem vette át Tabata testét, és csak egy ősi rituálé képes visszavonni a varázslatot. Sajnos a legfontosabb összetevő hiányzik: az Uiruuetê nevű ritka hárpiának egy tollja. Aritana, Raoni döntése ellenében, ennek a veszélyes küldetésnek indul. A szent toll csak a legmagasabb hegy tetején található, az emberevő Mapinguari földjein keresztül.

Az Aritana egy olyan platformjáték, amelynek mechanikájának fő szempontja az álláspont megváltoztatásának lehetősége. Ez az álláspont olyan jellemzőket határoz meg, mint a sebesség, az ugrási erő, a támadások és a speciális képességek. A játékosnak választania kell ezen álláspontok közül, hogy leküzdje az akadályokat, és egy gyors, intuitív és szórakoztató játékszerelővel küzdjön az Erdő Szellemeivel.

Aritana új mozdulatokat és képességeket fog tanulni a játék során, a kombinált mozgások pedig segítenek az erdei szellemek elleni küzdelemben. Eközben Mapinguari folyamatosan üldözi, csatákat kényszerítve, amelyek koncentrációt és minden tanult képesség elsajátítását igénylik.

A Sámán botjának és az egyes álláspontok előnyeinek segítségével Aritana képes lesz keresni az elveszett tárgyakat, és hozzáférést nyerhet a Szellemvilághoz. Ez a hely egy labirintus, amely olyan gyógynövény leveleket tartalmaz, amelyek nagy mennyiségben összegyűjtve növelhetik a játékos maximális egészségét.

A játék a régi platformer stílusát követi, és nagy gondot okoz az óvatlanok számára. A különböző támadások elsajátítása és a környezeti csapdák elkerülése a játék kulcseleme.

- Fedezze fel a brazil őslakos kultúra által ihletett történet rejtelmeit.
- Frissítse a Sámán személyzetét új támadásokkal és speciális készségekkel.
- Készítsen kombókat a legnehezebb akadályok leküzdésében.
- Nézzen szembe a Mapinguarival több epikus találkozás során, amelyek minden képességét tesztelni fogják.
- Futtasson különböző forgatókönyveket, például trópusi erdőket, föld alatti barlangokat és az Uiruuetê hegyét.
- Keresse meg az Elveszett tárgyakat, hogy hozzáférjen a Szellem Világának labirintusaihoz, és növelje maximális egészségét.
- Sajátítson el egy gyors stílusú, klasszikus játékok által inspirált új stílust.
- Játssz a billentyűzettel vagy az Xbox vezérlővel.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2014.08.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Duaik Entretenimento
EAN číslo
DIGI12441