ArchMMO 2

ArchMMO 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,03
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Ez a játék jelenleg a Early Access

0.8.0 verzióban van. Az ArchMMO 2 egy Voxel 3D MMORPG, amely versenyekkel, frakciókkal, céhekkel, partikkal , háziállatokkal, szerelvényekkel, PvP, PvE-vel, küldetésekkel és nyílt világtérképpel rendelkezik! Fedezze fel az Arch világát ma!

Az ArchMMO 2 fejlesztése és fejlesztése minden nap megtörténik, és most a Steam-en van. A Steam a legjobb platform egy indie játék számára, hogy összegyűjtse a figyelmet. Köszönjük, hogy az ArchMMO 2-t játszottad, és alig várom, hogy meglássam, mi fog történni a jövőben!

Jelenleg a fegyverek nagy dolog, amit folyamatosan szeretnék kiegészíteni. Minden frissítés új fegyvereket tartalmaz, egészen az 50-es szintig! Ez nagy mennyiségű játékmenetet fog növelni!


CÉLOK


Küldetés, küldetés, küldetés! Szükséges kiegészítés az összes MMO-hoz. Különösen keményen dolgozom azon, hogy értelmes küldetéseket hozzak létre a játékban az emberi osztály számára. Jelenleg az emberi osztály az egyetlen teljes mértékben támogatott osztály. Az élőhalottak legalább 50+ küldetés után lesznek az emberi faj számára. Több küldetés = több ellenség, több tárgy, több fegyver és több ember.

A varázslat és a készségek szintén nagyon fontos részei a játéknak. Szeretnék néhány kreatív rajongót, debuffot és castingot. Mindez egy későbbi frissítésben valósul meg. A küldetések és a tételek jelenleg a prioritások.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie, Többjátékos, RPG
Megjelenés
2019.04.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
CG Creations
EAN číslo
DIGI12422