Archangel Hellfire - Fully Loaded

Archangel Hellfire - Fully Loaded
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,95
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Pilóta erejéig hatalmas pusztító fegyverekkel és háborúval háborúzzon poszt-apokaliptikus földeken ebben a VR lövöldözőben. Csatlakozzon a HUMNX-hoz a Coop Mech Assault módban (1-4 P), vagy fedezze fel az életet, mielőtt a teljes háború meggyulladt és ellenséges hullámok harcolnak a díjnyertes egyéni kampányban. Készen állnak, pilóták? Csatlakozzon és szálljon be még ma!

JELLEMZŐK:


- Díjnyertes Solo-kampány: Fedezze fel, mi táplálta a Nagy Mech Háborúkat
- Deathmatch csapat (2v2 és 1v1 [PvP]): Ki uralja a Hellfire-t? Deathmatch szerint döntsön
- Coop Mech Assault (1-4 pilóta): Harci hullámok az ellenséges mechekkel a barátokkal
- Elite Skins: Változtassa meg a mech bőrét és a megfélemlítési tényezőt

Az eredeti történet - 2089-es év


A 21. század végén: A világ romokban hever a HUMNX alatt, egy mega vállalat az autokratikus rezsimből a „világ meggyógyításának” vágyából fakadt, függetlenül az emberi költségektől. Az Egyesült Államok Szabad Erői vezetik az ellenállást, egy egyedülálló, épületméretű fegyverrel: az Arkangyal fegyverével. A HUMNX bőséges erőforrásokkal és egyenértékű fegyverekkel rendelkezik, de az USFF eltökélt szándéka, hogy visszavegye a szabadságot. Kelj fel a romok alól és készülj fel a harcra: Te vagy a szabadok utolsó, legjobb reménye.

Aktuális események - 2099. év
Néhány stratégiai USFF-győzelem után a HUMNX alkalmazkodott. Az Arkangyal fegyverre válaszul a hihetetlenül leleményes vállalat három új, korszerű mechet telepített, amelyek fejlett mozgás- és fegyverrendszereket tartalmaznak. Az USFF megfelel az új kihívásnak, és automatizált, gépesített hadigép-konstrukciókat kezdeményez, hogy saját mech-listájukat egyenértékűre növeljék.

Annak tudatában, hogy képtelenek lépést tartani a HUMNX fejlesztéseivel, az USFF fegyverei megütik a legnagyobb ellenséges Mech Replikációs Honlapot, a Genesis Facility-t. A HUMNX azonnal megtorolja. Az ezt követő háború kiterjedt pusztítást és túl sok áldozatot eredményez. Amikor a Nagy Mech háborúk véget érnek, ki marad hátra széttört világunk visszaszerzésére?

Údajov
Műfaj
Akció, szimuláció
Megjelenés
2018.09.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Skydance Interactive
EAN číslo
DIGI12418