ArcaniA: Gothic 4

ArcaniA: Gothic 4
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,82
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti
A JÁTÉKRÓL 

A háború kiterjed a déli szigetekre, míg végül eljut Feshyr idilli szigetére. Ön vállalja az új névtelen hős szerepét, miután a faluját a király nádorai megrontották és elpusztították. Bosszút állva hamar rájössz, hogy ez a gyáva támadás nem csak egy vakmerő zsoldos szeszélye miatt történt. Titokzatos gonosz hatalom rejlik a várakozásban, és szerencsére nem egyedül vagy megfejteni az ősi titkokat: a sorsod egy gyönyörű hölgyhez kapcsolódik, aki a rég elfeledett múlt hatalmas erejű tárgyát viseli ...
  • KOMBAT RENDSZER: Intuitív rendszer, amely fokozatos tanulási görbét, speciális mozdulatokat és három különböző alapvető támadástípust kínál.
  • TÖRTÉNET: Mély, erős történet a sikeres gótikus világegyetem franchise-jába ágyazva, rendkívül változatos mellékkeresések kíséretében. És a legtöbb megoldható különböző módon.
  • ELÉRHETŐSÉG: A kedvelt történet, az intuitív kezelőfelület és a kezelőszervek rögzítik a célpontokat és egy kifinomult tipprendszert.
  • FOLYAMATOS AKCIÓ: A tempót a fő cselekmény mentén tartják fenn rendszeres meglepetések, sziklacsúszók és erőteljes vágott jelenetek révén.
  • HŐSFEJLESZTÉS: Szerezzen tapasztalati pontokat és magasabb szintet az attribútumok, készségek és kézműves képességek frissítéséhez.
  • TELJESEN NYITOTT VILÁG: Élvezze a teljes szabadságot és a gótikus sorozatból ismert szinte korlátlan lehetőségeket.
Údajov
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
THQ Nordic
EAN číslo
DIGI12414