Another Perspective

Another Perspective
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,31
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A másik nézőpont egy kirakós platformer, amely nagyon zavaros kalandot / lassú egzisztenciális összeomlást követ, ha valaki olyasmit keres, amire nem emlékszik.

Ez a személy (?) Képes arra, hogy elmét cseréljen a látszólag más verzióival, akik mind másképp látják a világot. Ahol az egyik szempár feneketlen gödröt lát, a másik talán nem. Ahol egy bezárt ajtót lát, ott egy kulcs lát. A perspektíva megváltoztatása a valóság megváltoztatását jelenti!

Ezeknek a "valóságoknak" az összevonása lehetővé teszi számára a haladást - vagy legalábbis valami olyasmit, ami a haladáshoz hasonlít -, azonban ez az új megtalált erő mélyen zavarba hozza. Ki ő? Miért van benne ez a szuper erő, amelynek semmi értelme? Ha testek között váltogat, melyik test valójában az övé? Miért kell folyamatosan felvennie a kulcsokat és kinyitnia az ajtókat? Hova megy? Még megy sehova? Egyáltalán létezik? Mit keres?

A válaszok ezekre a kérdésekre, az összes kérdésre, és egyik sem biztos, hogy valószínűleg nem található meg a játék során.

Údajov
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2014.08.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Shaun Spalding
EAN číslo
DIGI12344