Annie Amber VR

Annie Amber VR
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,60
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

ANNIE AMBER - ÉLET RÖGZÍTETT VR TÖRZSJÁTÉK

AMIKOR A VIRTUÁLIS VALÓSÁG HATJA ÖNNEK (VIRTUÁLIS) ÉLETT
? Az innovatív kezelőszervek segítségével az AA felfedezi ezt a furcsa és gyönyörű tájat, ami maga az élet, miközben a szellemességét arra használja, hogy végigvezesse különböző emlékeit.

AZ ÉLET KÖLTSÉG, ANNYI AMBER
De Annie Amber életét nem egyszerűen közlik veled. Az emlékek szimbolikusak, töredezettek és összetettek, ezért az utazás finom szépséggel és költészettel lesz tele. Szomorú és erőteljes zongoradarabokkal olyan rejtvényeket fogsz megoldani, amelyek lassan feloldják Annie Amber emlékeit. Az eredmény egy olyan minimalista, mint intenzív játék: hatalmas égitestek elárasztásával megismerjük és megértjük Annie Ambert (kitalált karakter), mintha közeli barátunk lenne.

HASZNÁLJA MOZGÁSI VEZÉRLŐIT!
Annie Amber mozgásvezérlőkkel játszik. Használja őket, hogy utazhassanak, és kölcsönhatásba léphessenek a környezettel és a kirakós elemekkel. Másrészt, ha még nincsenek mozgásvezérlői, akkor is játszhatunk a játékot aktiválva az üzemmódot mozgásvezérlők nélkül. Ez az innovatív rendszer megfelel az egész játék minimalista és finom megközelítésének, miközben fokozza a játékos elmerülését. Külső vezérlők nélkül (a kezeden vagy a fejeden kívül) a lejátszó csendes felfedező lesz, miközben teljes mértékben megtapasztalhatja a VR-t.

ÜDVÖZÖLJÜK A VIRTUÁLIS VALÓSÁGON
Narratívájának egyetemessége és innovatív vezérlőrendszerének hozzáférhetősége teszi Annie Ambert nemcsak mindenféle közönség számára létrehozott termékké, hanem kiváló bevezetést a virtuális valóságba és a videojátékokba is. A lehetőségek egy teljesen új világa fog megjelenni ebből a technológiából, és Annie Amber egy gyönyörű és intuitív módja annak, hogy először alkalmazza, miközben elég jó a VR-profik számára is.

Údajov
Műfaj
Kaland, Alkalmi, Indie
Megjelenés
2016.06.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Talking About Media
EAN číslo
DIGI12329