Ancient Planet

Ancient Planet
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,11
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az ősi civilizáció fellegvárát idegen portyázók hordái szállták meg. Használja az Ősi erőteljes technológiáit és taszítsa el az ellenség seregeinek támadását!

Ez egy klasszikus Tower Defense cím azok számára, akik kedvelik a régi jó játékokat. Várható: Tornyok építése a pálya bármely szabad területén, 40 egyedi szint, Rengeteg különféle ellenség saját tulajdonságokkal.

A játék frissítő tornyokat kínál, valamint minden mást. Az új fejlesztések lehetővé teszik az egyes szintek kivételes stratégiáinak kiválasztását. Még a bázis is bővíthető! A fejlesztéseket vissza lehet állítani és tetszés szerint terjeszteni lehet, ingyenes, és minden smaragdját visszakapja. A történet az intergalaktikus háborúk veteránjainak emlékein alapul;

Művészünk maga látogatta meg az ősi bolygót, hogy a játékban újra létrehozhassa képét. A karakterhangok azonosak a valósakkal. A játékot a Galaxis Intelligens Civilizációinak Főtanácsának parancsára fejlesztették ki;

Itt még egy funkciónak kellett volna lennie, de nem sikerült a cenzúra, ezért lecseréltük egy reklámra: A „Galaktikus„ Improviser ”rakéta-üzemanyag-kivonattal ellátott energiaital csökkenti a fáradtságot és pár évvel lerövidíti az életét. „Improvizáló” - az élénk és gyors életért! ”

Tehát reménykedj a csatában, és állítsd a háború daganatát az ön javára! Használja a legjobb stratégiákat, és tegyen meg mindent a győzelem érdekében. Ez nemcsak csata, hanem túlélési háború is! Képes leszel ellenállni az Ősi Bolygónak?

Údajov
Műfaj
Alkalmi, Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.02.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MGA MEGAAPPS LIMITED
EAN číslo
DIGI12299