aMAZE

aMAZE
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,89
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Meddig fejlesztette gondolkodását és figyelmességét? Ma adunk egy ilyen lehetőséget, mivel hatalmas tereinken érdekes és vonzó játék jelent meg, amely lehetővé teszi az agyunk kibökését. Játék aMAZE tökéletesen alkalmas nemcsak gyermekei, hanem az egész család számára.
Próbáljon átjutni a kusza labirintuson. A labirintusból való kilépés után áttér egy nagyobb labirintusra, és ez addig folytatódik, amíg ki nem tud lépni az összes labirintusból.
Ebben a játékban át kell adnia egy kis labdát a labirintusban. A célba kell vinni, amely általában a labirintus másik végén található. A játéknak három nehézségi szintje van, válassza az Ön preferenciái alapján. Ha problémamentesen szeretné végigvinni a játékot, választhat egy könnyű nehézségi fokot. Ha tesztet szeretne magának, akkor biztonságosan válasszon komplex komplex szintet.
Minden alkalommal, amikor ezt a labirintus játékot játssza, maga a labirintus más, mi nagyon jó szempont volt ez. Nem sok labirintus játék hoz létre egy teljesen új labirintust minden alkalommal, amikor elkezdi játszani.
A billentyűzet nyílbillentyűivel navigálhat a különböző útvesztőkben az

AMAZE-ban:
- 50 szint
- 3 nehézség
- teljesítmény
- Kereskedési kártyák

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2017.03.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Blender Games
EAN číslo
DIGI12226