Alt-Frequencies

Alt-Frequencies
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,91
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Mi történik, ha mindenki ugyanabba az időhurokba szorul, anélkül, hogy tudná?

Az Alt-Frequencies egy rejtélyes hangjáték, ahol a rádióhullámok segítségével megnyithatja a világ szemét az igazság előtt. Rögzítse, tekerje vissza az időt és sugározza a rádióműsorok részleteit, hogy leleplezzék a rádióállomásokat, összeesküvés-elméleti szakembereket, politikusokat, underground aktivistákat - és egy kutyát.

Az információk újraelosztásával megváltoztathatja, mi történik a következő 3 perces időkeretben, és hatással van mind a hírciklusokra, mind a mögöttük álló emberek életére.

Figyelj, ahogy személyes történeteik fejlődnek, úgy tűnik, hogy egy helyben állnak.

- Egy újfajta elbeszélő játék, amely elhomályosítja a határokat a fantasztikus és a mindennapok között, miközben a rádióállomások prizmáján keresztül vizsgálja a mainstream médiával való kapcsolatunkat.


- Beépített akadálymentességi funkciók, amelyek a játékot sok ember számára elérhetővé teszik - beleértve a vakokat és a gyengénlátókat is.


- Életre kelti több mint 20 csodálatos hangos előadó, köztük tévé, podcastok és YouTube-személyiségek, például Jasika Nicole ( Fringe , Welcome to Night Vale ) és Mike Rugnetta ( Reasonably Sound, CrashCourse ).


- A kritikusok által elismert Egy normális elveszett telefon és egy másik elveszett telefon mögött : Laura története .

Údajov
Műfaj
Indie
Megjelenés
2019.05.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Plug In Digital
EAN číslo
DIGI12213