All Zombies Must Die!

All Zombies Must Die!
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
14,95
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

Töltse be újra a puskát, élesítse meg kardját és fordítsa meg azt a láncfűrészt; Deadhill város tele van zombikkal, és az a dolga, hogy letegye őket! Az emberiség sorsa négy valószínűtlen hős kezében van: Jack, a játékos; Rachel, a lány; Brian, a stréber; és Luxo, az idegen. Menjen egyedül, vagy vegyen igénybe akár három hasonló gondolkodású chum szolgáltatását, hogy túlélje a zombi apokalipszist.

A Burn Zombie Burn !, az összes zombinak meg kell halnia! a klasszikus twin-stick lövöldözős képletre épít, rengeteg szerepjátékkal. Szinttel feljebb karakterekkel, teljesítsen oldalsó küldetéseket és gyűjtsön elemeket, hogy halálos új fegyvereket készítsen. Az élőhalottak ártalmatlanításának módjában nincs hiány, de az agymenők nem fogják fekve venni. A csoszogó kádárok alakja és mérete változó, és négy környezeti módosító hatással van rájuk; tűz, sugárzás, hang és sokk. Használja gondosan a fegyvereit és a környezetét, és lehet, hogy csak egy darabból állítja elő.

Jellemzők

  • Részletes szerepjáték-funkciók - a klasszikus, felülről lefelé lövöldözőket egy sor RPG-funkcióval erősítik.
  • Négy vidám karakter - küldje vissza a halottakat sírjukba Jack, Rachel, Brian vagy Luxo néven, mindegyiküknek megvan a maga egyedi módszere a zombi megsemmisítésére. 
  • Készítsen halálos új elemeket - dobja össze a Deadhill Town környékén található esélyeket és végeket egzotikus és halálos fegyverek létrehozásához.
  • A zombik hordái - SWAT, Jogger és Crazy zombi típusok - többek között - mind azon vannak, hogy megszerezzék. A környezeti módosítók használata különféle módon befolyásolja a zombikat. 
  • Négy játékos szövetkezete - egyedül küzdje meg a zombi apokalipszist, vagy vegyen igénybe akár három barát szolgáltatását. 
  • Ranglisták és eredmények - megtudhatja, milyen jó zombi-gyilkos vagy az integrált ranglistákkal.
  • Az összes új PC-funkció - megújult fizika és újrarajzolt küldetésstruktúra
Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Doublesix Games
EAN číslo
DIGI12193