Alea Jacta Est - Spartacus 73BC (DLC)

Alea Jacta Est - Spartacus 73BC (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,11
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A pun háborúk utáni római területi terjeszkedés komoly politikai, gazdasági és társadalmi változásokhoz vezetett. A győztes hódítások egyik eredménye között hatalmas rabszolgák áradnak be Olaszországba, ami hosszú távon drámai következményekkel jár. A költségmentes munkaerőnek ez a nagy tömege a szegény római szabad munkásokat gyorsan nyomorúsághoz, tétlenséghez és haraghoz vezeti. Ez a proletariátus lesz az alap, amelyen ambiciózus és demagóg politikusok fognak játszani, „kenyeret és játékokat” kínálva, hogy ügyfeleivé tegyék őket a szenátus ellen.


Ami a rabszolgák ezreit illeti, a legnehezebb feladatok elvégzésére a volt szabad munkásokat helyettesítik munkásként a bányákban, a karrierben és a Latifundiában, a gazdag római polgárok nagybirtokaiban, általában Dél-Olaszországban és Szicíliában. Míg néhány rabszolga, amelyet általában otthon alkalmaznak, szabaddá válhat, miután megszerezte szabadságát uraitól, a nagy többség nem képzelhetett reményt, és rosszul bántak velük.
Kr. E. 133-ban és 101-ben két lázadás degenerálódott Szicíliában a nagy szervil háborúkban, és évekig tartó leverésig tartott. De 73BC-ben senki nem tudta elképzelni, hogy a néhány capuani gladiátor elmenekülésével felgyújtott kis fény egész Olaszországot lángba borítja ...

Az úgynevezett kapulai Lentulus Batiatus ludusából (gladiátoriskola) a trák Spartacus menekülésre vezeti embertársait, olyan márkákat hordozva, amelyekkel a helyi milíciát menekülik.
Miután a Vezúv lejtőjén menedéket kaptak, ott a Praetor Glaber csapatai ostromolták őket. A sziklákon való átjutáshoz a szőlőültetvényeken a gladiátorok meglepetésként lepik meg ellenfelüket, és útvonalat küldenek nekik. A hír hallatán több ezer rabszolga, pásztor és szegény ember csatlakozik Spartacus soraihoz.
Ez egy olyan eposz kezdete volt, amely Rómában három évig remegni fog, és a köztársaság összes erejének teljes mozgósítására volt szükség a halálos veszedelem leveréséhez!

Miután Olaszországot lángra lobbantotta, a rabszolgaseregeket végül a gazdag és ambiciózus Crassus verte meg, több ezer haláleset és kivégzés árán. Spartacus egy csata közepette lélegzete közé esik, és testét soha nem találják meg. A Spanyolországból visszatérő Pompeius összetöri Észak-Olaszország utolsó együttesét, és megszerzi a háborúk teljes dicsőségét, amelyeket Crassus ennek ellenére megnyert.

Údajov
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.11.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12132