Alea Jacta Est - Parthian Wars (DLC)

Alea Jacta Est - Parthian Wars (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,78
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A PARTHIAN WARS egy történelmi műveleti stratégiai játék, egyidejű fordulatokkal (WEGO rendszer), amely Róma vagy keleti nemezisük, a pártusok parancsnoksága alatt áll (Kr. E. 53-tól 197AD-ig).

Ön eljátssza a katonai és politikai vezetés szerepét, és győzelemre vezeti nemzetét az ókori világ legsúlyosabb konfliktusain keresztül, melyeket 5 kihívást jelentő forgatókönyv képvisel.

Jellemzők:

- Beállítás: a játék területe az ókori Közel-Kelet egészét lefedi, Bizánctól kezdve egészen Perzsa és észak-kaukázusi vad hegyekig, délen pedig az arab sivatagokig és a Perzsa-öbölig.


- Forgatókönyvek: 4 történelmi forgatókönyv és 1 hipotetikus forgatókönyv:
A Carrhae-kampány 53
Kr. E. Marcus Antonius Kr.e. 40.
Traianus Imperator 114 Kr.
Severus visszavág 197 Kr.
Mi van, ha Caesars bosszút esik Kr. E. 44.


- Történelmi vezetők és egységek: Több mint 200 új történelmi vezető és egység került fel az amúgy is gazdag Alea Jacta Est adatbázisba


- Termelés: ellenőrizze nemzetének termelését és toborzását.


- Regionális döntési kártyák: A regionális döntések lehetővé teszik a játék számára, hogy olyan eseti eseményeket modellezzenek, amelyeket az általános rendszer nem tud jól lefedni, például olyan eseményeket, mint a Slave Revolts, az Ostrom művei, az Árulók kapuit nyitó és a nomád razziák. Bölcsen használva a kártyák megváltoztathatják a kampány folyamatát.


- Részletes játékmodell: A motor számos tényezőt részletesen modellez, ideértve az időjárást, a kopást, az ostromokat, az ellátást és a háborús ködöt, hogy reális képet kapjon az ókori világról.


- A történelmi események és opciók a játék során váltanak ki, így a játékos döntő fontosságú döntési pontokat kap, például helyi felkelés vagy diplomáciai ügyek.


- Eredeti Aleas, például hőhullámok, szúnyogok vagy pestis jelenik meg.


- Technológia az idő múlásával a rendelkezésre álló technológiákat az eseményrendszer segítségével frissítik.

Údajov
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.10.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12131