Alea Jacta Est - Cantabrian Wars (DLC)

Alea Jacta Est - Cantabrian Wars (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,10
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Kr. E. 30-án az Actiumban aratott győzelmét követően Octavianus Róma abszolút mestere lett. Három diadal megünneplése után a legyőzött Egyiptom vagyonának felhasználásával átszervezte a birodalmat. Visszatért a Szenátusba három tartomány kivételével (amelyeket magának tart fenn: Gallia, Spanyolország és Szíria).

Amellett, hogy megerõsítette tartományainak határait, úgy döntött, hogy véget vet a hazai frontoknak azáltal, hogy megszünteti a római uralommal szembeni ellenállás utolsó zsebeit. Így Spanyolországban megparancsolja Titus Taurus Statiliusnak, hogy csökkentse a Vaccaei törzset Kr. E. 29-ben. Az a törzs, amely segítséget hív az asztriai és kantabriai hegyvidéki szomszédoknak, ürügyet talál arra, hogy katonai hadjáratot indítson azok ellen a nemzetek ellen, amelyek még mindig ragaszkodnak függetlenségükhöz és az észak-spanyolországi földekhez.

Amire azonban a császári közigazgatás nem számított, az a háború időtartama volt, amely Kr.e. 19-ig folytatódik, és sok légió küldését igényli, sőt Octavianus személyes beavatkozását is megkövetelte, aki Kr.e. 26-ban lett Augustus császár.

Kr. E. 19-ig az asztriai és a kantábriai nép végül elfogadja a Pax Romana-t, sok mészárlás és kivégzés árán, amelyet a félsziget utolsó független törzseinek utolsó győztese, Agrippa parancsára hajtottak végre.

Údajov
Műfaj
Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2014.11.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Slitherine
EAN číslo
DIGI12130