Alan Wake

Alan Wake
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8,96
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Amikor a legkeresettebb író, Alan Wake felesége eltűnik nyaralásuk során, keresése egy olyan thriller oldalát jeleníti meg, amelyre nem is emlékszik, hogy írt volna. A Sötét Jelenlét a Bright Falls kisvárosban terül el, és a rejtély megfejtése és a szerelem megmentése érdekében a józanság szélére sodorva Wake-et.

A tévésorozatok stílusában bemutatott Alan Wake a Remedy védjegyes történetmesélést és a lüktetést lüktető akciósorozatokat tartalmazza. Amint a játékosok egyre mélyebbre merülnek a rejtélyben, elsöprő esélyekkel, cselekményfordulatokkal és sziklacsúszókkal kell szembenézniük. Csak a Fight With Light harci szerelő elsajátításával maradhatnak egy lépéssel a Bright Fallson átterjedő sötétség előtt.

Az akciójáték testével és a pszichológiai thriller elméjével Alan Wake intenzív légköre, mély és többrétegű története, valamint a rendkívül feszült harci szekvenciák szórakoztató és eredeti játékélményt nyújtanak a játékosoknak.

Továbbfejlesztve a PC-hez:


- Alan Wake „A jel” és „Az író” különleges epizódjait tartalmazza


- Tapasztalja meg Alan Wake csendes-óceáni északnyugati részét az Xbox360-as verziónál nagyobb felbontásokkal és nagyobb hűséggel.


- Teljesen konfigurálható egér és billentyűzet támogatás, vagy ha inkább a számítógépéhez csatlakoztatott Steam vagy Microsoft játékvezérlővel játszik, akkor ezt is megteheti!


- Rengeteg testreszabható grafikus beállítás és támogatás a 4: 3, 16: 9 és 16:10 képarányokhoz!


- Többszálas motor, amely kihasználja a négymagos CPU előnyeit.


- Rajongóink által keresett további funkciók, például a látómező beállítása, valamint a „HUD elrejtése”.


- Az AMD Eyefinity 3D 3 képernyős móddal működik.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2012.02.16
Régio
EUROPA
Kiadó
Remedy Entertainment
EAN číslo
DIGI12118