Alan Wake (Collector's Edition) (EU)

Alan Wake (Collector's Edition) (EU)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7,91
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Amikor a legkeresettebb író, Alan Wake felesége eltűnik nyaralásuk során, keresése egy olyan thriller oldalaira bukkan, amelyre nem is emlékszik, hogy írt volna. A Sötét Jelenlét a Bright Falls kisvárosban terül el, és a rejtély megfejtése és a szerelem megmentése érdekében a józanság szélére sodorva Wake-et.

A tévésorozatok stílusában bemutatott Alan Wake a Remedy védjegyes történetmesélést és a lüktetést serkentő akciósorozatokat tartalmazza. Amint a játékosok egyre mélyebbre merülnek a rejtélyben, elsöprő esélyekkel, cselekményfordulatokkal és sziklacsúszókkal kell szembenézniük. Csak a Fight With Light harci szerelő elsajátításával maradhatnak egy lépéssel a Bright Fallson átterjedő sötétség előtt.

Az akciójáték testével és a pszichológiai thriller elméjével Alan Wake intenzív légköre, mély és többrétegű története, valamint a rendkívül feszült harci szekvenciák szórakoztató és eredeti játékélményt nyújtanak a játékosoknak.

Jellemzők

  • Tapasztalja meg Alan Wake csendes-óceáni északnyugati részét az Xbox360-as verziónál nagyobb felbontásokkal és nagyobb hűséggel.
  • Teljesen konfigurálható egér és billentyűzet támogatás, vagy ha inkább a számítógépéhez csatlakoztatott Microsoft játékvezérlővel játszik, akkor ezt is megteheti!
  • Rengeteg testreszabható grafikus beállítás és 4: 3, 16: 9 és 16:10 arányú támogatás!
  • Többszálas motor, amely kihasználja a négymagos CPU előnyeit.
  • Rajongóink által keresett további funkciók, például a látómező beállítása, valamint a „HUD elrejtése”.
  • Az AMD Eyefinity 3D 3 képernyős móddal működik.

Fejlesztői kommentárok videóinak
lejátszása közben hallgassa meg a Remedy csapat észrevételeit a helyekkel és a kialakítással kapcsolatban. A kommentár körülbelül egy órányi videót tartalmaz, aktiválhatja a játékon belüli menüopciókból.

Illusztrált PDF könyv
Egy bátor és mélységesen zavaró beszámoló arról, hogy egy ember megpróbál szembeszállni az őt kísért látomásokkal. Clay Steward megragadó útja egy kis csendes-óceáni északnyugati városba viszi őt, ahol Alan Wake és a legelismertebb FBI-ügynök, Robert Nightingale nyomában jár. Ott egyre mélyebbre utazik az erdőben, és egyre messzebbre a sötétség szívébe, hogy titokzatos események sorozatát tárja fel, amelyek több száz évre nyúlnak a múltba, és hűvösen a jelenbe. A 130 oldalas illusztrált PDF-könyv a Steam Directory Alan Wake mappájába kerül:
... Steam \ steamapps \ common \ Alan Wake \ Alan_Wake_Files

Soundtrack
49 perc teljesen elsajátított zeneszám, 320 kbps MP3 formátumban, Petri Alanko, Asgardi öreg istenek és a bukás költői alkotta zeneszám. A hangsáv az Alan Wake mappába kerül a Steam könyvtárban:
... Steam \ steamapps \ common \ Alan Wake \ Soundtrack

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland
Régio
EUROPA
Kiadó
Remedy Entertainment
EAN číslo
DIGI12116